13 Ιανουαρίου 2017

Αστεγος ο άνδρας που βρέθηκε δολοφονημένος σε κάδο στη Δάφνη; Τα στοιχεία

Ενα φριχτό έγκλημα αποκαλύφθηκε χθες το πρωί με την ανακάλυψη σορού σε κάδο απορριμάτων στην Παπαναστασίου στη Δάφνη.

Οπως διαπιστώθηκε η σορός ανήκει σε 73χρονο Ελληνα, ο οποίος, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, είχε στραγγαλιστεί και μάλιστα με άσχημο τρόπο, ενώ έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από θλων όργανο. Παράλληλα είχε δεχθεί χτυπήματα στο πρόσωπο, καθώς η μύτη του είναι σπασμένη. To έγκλημα διεπράχθη πριν από περίπου 20 ημέρες και προφανώς ο ή οι δολοφόνοι αποφάσισαν πριν λίγα 24ωρα ότι ήρθε η ώρα να ξεφορτωθούν τη σορό.

Τη σορό του άτυχου ηλικιωμένου εντόπισε χθες τα ξημερώματα οδοκαθαριστής στη Δάφνη, όταν εντόπισε έναν υπνόσακο να εξέχει από κάδο απορριμάτων. Πλησιάζοντας άρχισε να δυσφορεί από την δυσοσμία, ενώ όταν πια πλησίασε και είδε καλύτερα, διαπίστωσε με τρόμο πως πρόκειται για το πτώμα ενός άνδρα. Το πτώμα του άτυχου άνδρα ο οποίος φορούσε τρία πουλόβερ και από τη μέση και κάτω ήταν ημίγυμνος, ήταν τυλιγμένο σε κουβέρτα και κατόπιν τοποθετημένο σε σλίπινγκ μπαγκ κλεισμένο με καλώδια.

Οσον αφορά στην ταυτότητα του θύματος, από  πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, ίσως πρόκειται για άστεγο της περιοχής, ο οποίος έχει εδώ και 20 μέρες να δώσει σημεία ζωής.

Στο μεταξύ σε κοντινή απόσταση από τον κάδο απορριμάτων, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ανακάλυψαν μια πεταμένη ταυτότητα με τα στοιχεία Νικόλαος Δ.... γεννηθείς το 1944 στην Αθήνα και εκτιμάται πως πρόκειται για την ταυτότητα του άτυχου άνδρα.