10 Ιανουαρίου 2017

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ! "Και το ονομα του Τσίπρα ήταν μες στις σημειώσεις Ρούπα-Δεν είναι σημαντικό εύρημα"

Μην κάνουμε και ήρωες Κυριάκο-Σαμαρά θα σκέφτηκαν στο Μαξίμου και έδωσαν εντολή να βγάλει η ΕΛΑΣ non papaer.... Φυσικά από τις σημειώσεις της Ρούπα φαίνεται ότι ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ Κυριάκο και Σαμαρά αφού στα χαρτάκια που βρέθηκαν στο σπίτι όπου έμενε επί δυο χρόνια η Πόλα Ρούπα, υπάρχουν διευθύνσεις σπιτιών του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αντώνη Σαμαρά, σημειώσεις σχετικά με τον αριθμό της αστυνομικής δύναμης που είχαν και τις ώρες που γινόταν η αλλαγή βάρδιας. Αντίθετα οι σημαιώσεις για τους υπόλοιπους είναι από "ανοιχτές πηγές πληροφόρησης" όπως πχ. κανάλια και εφημερίδες.

«Πρόχειρα χαρτιά» με ονόματα πολιτικών, και πρώτο-πρώτο αυτό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ στο διαμέρισμα όπου συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη η Πόλα Ρούπα, σύμφωνα με όσα ανέφεραν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πηγές, αναφέρονταν και τα ονόματα του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Στα έγγραφα και τις σημειώσεις που βρέθηκαν στο σπίτι κρησφύγετο της Πόλας Ρούπα στην Ηλιούπολη ήταν γραμμένο το όνομα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα καθώς και άλλων σημαντικών πολιτικών προσώπων.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές κατά την επιχείρηση σύλληψής βρεθήκαν στο σπίτι της Ρούπα σημειώματα με τα ονόματα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, πρώην πρωθυπουργών, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και άλλων πολιτικών προσώπων.
Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τα ονόματα του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αντώνη Σαμαρά, στα χαρτιά της Ρούπα βρέθηκαν τα ονόματα των Λουκά Παπαδήμου, Γιώργου Παπανδρέου και Ευάγγελου Βενιζέλου.
Η ΕΛ.ΑΣ δεν τα αξιολογεί ως σημαντικά ευρήματα και σε καμιά περίπτωση δεν αποτελούν σχέδια επίθεσης, σύμφωνα με την κυβέρνηση.