ΝΔ: Τρεις μήνες παραμένει σε καραντίνα το νοσοκομείο Ζακύνθου -Ντροπή στο υπ. Υγείας

Την ηγεσία του υπουργείου Υγείας κατηγορεί η ΝΔ για την «καραντίνα» στην οποία έχει μπει το το τελευταίο τρίμηνο, το νοσοκομείο Ζακύνθου.

Ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, Βασίλης Οικονόμου υπενθύμισε ότι πέρασαν σχεδόν 90 μέρες από τότε που, στις χειρουργικές αίθουσες του Νοσοκομείου Ζακύνθου, καταγράφηκαν πέντε περιστατικά με υψηλή ηπατοτοξικότητα, ένα από τα οποία είχε μοιραία κατάληξη.

«Τα χειρουργεία, δυστυχώς, παραμένουν κλειστά. Τα τακτικά χειρουργικά περιστατικά αναβάλλονται και τα έκτακτα μεταφέρονται στην Πάτρα ενώ οι έγκυες γυναίκες, που πρόκειται να γεννήσουν με καισαρική, μεταφέρονται σε άλλες πόλεις» κατήγγειλε.

Ο Β. Οικονόμου επεσήμανε ότι «ακόμη και τώρα, καμία εξήγηση δεν έχει δοθεί για την "καραντίνα" του νησιού. Τα ερωτήματα πολλά και αναπάντητα» και κατηγόρησε την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ότι «λάμπει δια της απουσίας της, αφού δεν μπήκε καν στον κόπο να αναζητήσει λύσεις» για να καταλήξει: «Μια λέξη μόνο: Ντροπή».
ΝΔ: Τρεις μήνες παραμένει σε καραντίνα το νοσοκομείο Ζακύνθου -Ντροπή στο υπ. Υγείας ΝΔ: Τρεις μήνες παραμένει σε καραντίνα το νοσοκομείο Ζακύνθου -Ντροπή στο υπ. Υγείας Reviewed by Dexi Extrem on 20:29 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: