12 Ιανουαρίου 2017

Τις επαφές που είχε με Καμμένο αποκάλυψε ο Κουρτάκης

Αποκαλύψεις για το τι προηγήθηκε της μήνυσης Καμμένου εναντίον τους έκαναν στην ραδιοφωνική τους εκπομπή στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 οι Γιάννης Κουρτάκης και Παναγιώτης Τζένος.

Ο εκδότης των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ απάντησε στους ισχυρισμούς Καμμένου περί δήθεν εκβιάσής του λέγοντας ότι υπήρξε μόνο μία τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ τους πριν από δύο χρόνια, το 2015, με την οποία ο Γιάννης Κουρτάκης ζήτησε από τον Υπουργό να αποδείξει τους ισχυρισμούς τους για ροή «μαύρων» χρημάτων από το ΚΕΕΛΠΝΟ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

tzenos kourtakis

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Κουρτάκης η απάντηση που πήρε μέσω μηνύματος στο κινητό του τηλέφωνο από τον Πάνο Καμμένο ήταν «Θα σε τελειώσω».

«Πως είναι δυνατόν να εκβιάζω τον Καμμένο και αυτός να φιλοξενείται επί τρεις ώρες, το 2016, στην εκπομπή του Ανδρέα Μαζαράκη στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην συνέχεια να έρχεται στο γραφείο μου;» διερωτήθηκε ο εκδότης των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

Ο Γιάννης Κουρτάκης επίσης αποκάλυψε ότι την παραμονή της δίκης για την αγωγή των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ εναντίον του Πάνου Καμμένου η δικηγόρος σύζυγός του Έλενα Τζούλη επικοινώνησε με τον Νίκο Παππά και του ζήτησε να…μεσολαβήσει προκειμένου να αποσυρθεί η αγωγή γιατί σε διαφορετική περίπτωση η εφημερίδα δεν θα έχει καλά ξεμπερδέματα.

Κάλεσε μάλιστα τον Νίκο Παππά να επιβεβαιώσει την ακρίβεια των λεγομένων του αφού αυτός μετέφερε την πληροφόρία στον εκδότη των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ σε συνάντησή τους στο Υπουργείο.

Τον Σεπτέβριο ο Γιάννης Κουρτάκης, ενώ βρισκόταν στο Άγιο Όρος, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Πάνο Καμμένο .

Ο Υπουργός Άμυνας ζήτησε την απόσυρση της αγωγής των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ αλλά και την απομάκρυνση του Μάκη Βορίδη νομικό παραστάτη του Γιάννη Κουρτάκη.

Ο Γιάννης Κουρτάκης κάλεσε τον Πάνο Καμμένο να παραιτηθεί της βουλευτικής του ασυλίας και να προσέλθουν αμφότεροι στη Δικαιοσύνη ενώ ξεκαθάρισε ότι είναι στην διάθεση των Αρχών τα τηλέφωνα και οι τραπεζικοί του λογαριασμοί.

Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής του Ομίλου Πάνος Τζένος έκανε λόγο για πιέσεις που ασκήθηκαν σε δικαστικούς λειτουργούς προκειμένου να ασκήθεί και νέα δίωξη με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Οι δύο δημοσιογράφοι κάλεσαν εκ νέου τον Πάνο Καμμένο να απαντήσει αν βρισκόνταν την περίοδο των γιορτών στις Αυστριακές Άλπεις και για το λόγο αυτό κάλεσαν τον πρόεδρο της Eurobank Νίκο Καραμούζη και τον δημοσιογράφο Τάσο Μπούρα να βγουν και να ξεκαθαρίσουν αν πέρασαν μαζί τις διακοπές τους .

Πηγή: parapoltika.gr