06 Ιανουαρίου 2017

ΤΟΥΣ Γ@ΜΑΣ Ή ΔΕΝ ΤΟΥΣ Γ@ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ; Απίστευτοι βανδαλισμοί σε σχολείο στο Αιτωλικό!

Γέμισαν συνθήματα τους τοίχους, κατέστρεψαν τον φωτεινό Άι Βασίλη και έριξαν μεγάλες ποσότητες από καμένα λάδια σε όλο τον μήκους 70 μέτρων διάδρομο του πρώτου ορόφου, τόσο στο δάπεδο όσο και στους τοίχους

Ελεύθερο πεδίο δράσης βρήκαν οι βάνδαλοι που έβαλαν στο στόχαστρό τους το κτίριο όπου στεγάζεται το Γενικό Λυκείο στο Αιτωλικό εκμεταλλευόμενοι την απουσία του προσωπικού λόγω της εορταστικής περιόδου και έκαναν τα πάντα «γης Μαδιάμ» προκαλώντας σημαντικές ζημιές.

Η εισβολή πρέπει να έγινε το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς και οι άγνωστοι  δράστες γέμισαν με συνθήματα τους τοίχους μιας αίθουσας στην οποία μπήκαν παραβιάζοντας ένα παράθυρο, ενώ κατέστρεψαν τον φωτεινό Άι Βασίλη που ήταν τοποθετημένος στον χώρο του σχολείου.

Το αποκορύφωμα ήταν ότι οι βάνδαλοι έριξαν μεγάλες ποσότητες από καμένα λάδια σε όλο τον μήκους 70 μέτρων διάδρομο του πρώτου ορόφου, τόσο στο δάπεδο όσο και στους τοίχους! Αμέσως μετά, εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Η τοπική Αστυνομία ερευνά για να τους εντοπίσει και κλήθηκε συνεργείο της Σήμανσης για να πάρει αποτυπώματα.

Μάνος Τσαγκαράκης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ