23 Ιανουαρίου 2017

Απίστευτο βίντεο δείχνει βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μαστουρωμένο ή τύφλα στο μεθύσι να παραπατάει

Φυσικά σε προηγμένες χώρες ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία, Αλέξανδρος Μεΐκόπουλος, θα είχε ήδη παραιτηθεί αφού τα ΜΜΕ θα τον είχαν σκίσει αν εμφανιζόταν μέρα μεσημέρι αλοιφή από ποτά ή ναρκωτικά... εδώ όχι μόνο μούγγα στη στρούγγα αλλά υπάρχουν και άρρωστες αντιλήψεις (όπως του Χρηστίδη του ΠΑΣΟΚ που θα διαβάσετε παρακάτω) που καμαρώνουν ότι θα τον αντιμετωπίσουν με πολιτικά επιχειρήματα και όχι με την "προσωπική του ζωή"! ΕΛΕΟΣ! Είναι "προσωπική ζωή" το τύφλα στο μεθύσι σε παραλία; Έχουμε λαλήσει εντελώς!
Τα κατακάθια της κοινωνίας μπήκαν στη Βουλή κι εμείς θα λέμε θα τα αντιμετωπίσουμε πολιτικά αντί να τα κάνουμε να εξαφανιστούν και να κρυφτούν στους υπονόμους απ' όπου βγήκαν; Πόσο πιο κάτω θα πέσει αυτή η έρμη η Βουλή;
BTW... Ρε Βολιώτες πόσο μ@λάκες είστε που στείλατε ένα αληταριό στη Βουλή

Δείτε στο βίντεο τον αλήτη να παραπατάει και δείτε το θράσος του να λέει στον Άδωνι ότι χρειάζεται ψυχίατρο (0:40 στο δεύτερο βίντεο)



Φυσικά τέτοιος γόνος δεν θα μπορούσε να μην προέρχεται και από επικό πατέρα "ότι είπε ο ΣΥΡΙΖΑ θα το κάνει"


Διαβάστε και τον γελοίο Χρηστίδη να λέει δεν τρέχει και τίποτα

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης αναφερόμενος στο ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αφορά τον βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Μεικόπουλο, σε "ιδιωτικές του στιγμές" (τι ιδιωτικές στιγμές ρε γελοίοι; σε παραλία μαζί με άλλα 100 άτομα ξετιλίζεται...), γράφει:

«Ήταν 2011 και οι «Αγανακτισμένοι» στα… πάνω τους. Σε όλη την Ελλάδα υπήρχαν συγκεντρώσεις ΠΑΣΟΚ και απέξω πολίτες, που κινούνταν οργανωμένα οργισμένοι. Ήταν Ιούνιος, όταν με τον Γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ , Κώστα Πανταζή, πήγαμε στο Βόλο για διαδικασία. Φτάσαμε στην πόλη, συναντήσαμε κάποιους καλούς φίλους και πήγαμε προς την συγκέντρωση, όπου ομιλητής θα ήταν ο Κώστας. Λίγη ώρα μετά την έναρξη της ομιλίας, αστυνομικοί μας ενημέρωσαν, οτι 100 περίπου «Αγανακτισμένοι» κατευθύνονται προς το Αχίλλειον. Μας πρότειναν να αναβάλουμε την εκδήλωση, αρνηθήκαμε και λίγα λεπτά μετά, οι 100 ήταν μέσα στην αίθουσα φωνάζοντας για γερμανοτσολιάδες, προδότες και….τα γνωστά αντιμνημονιακά. Μπροστάρης των αγανακτισμένων του Βόλου, ο νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μεικοπουλος. Νέος άνθρωπος, έγινε βουλευτής, ξέχασε όσα έλεγε και ψηφίζει μνημόνια και εφαρμοστικούς πιο γρήγορα και απο οτι απειλούσε τότε. Αυτό όμως, δεν σημαίνει πως ενα βίντεο, θα γίνει προπαγάνδα στα χέρια μας. Ο Μεικοπουλος και κάθε Μεικοπουλος κρίνεται απο τις πολιτικές τούμπες του, που οδηγούν την Ελλάδα σε αδιέξοδο. Οχι απο την προσωπική του ζωή.»