08 Ιανουαρίου 2017

Φωτογραφία: Δείτε πως φαίνονται η Γη και η Σελήνη από τον Άρη!

Η κάμερα υψηλής ανάλυσης, Imaging Science Experiment (HiRISE) που βρίσκεται πάνω στο Οrbiter στον Άρη, φωτογράφισε σε τέσσερα σετ εικόνων τα δύο ουράνια σώματα, στις 20 Νοεμβρίου και η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ο καλύτερος δυνατός συνδυασμός τουςΜία φωτογραφία που προκαλεί δέος με την απλότητά της, δημοσιεύτηκε από τη NASA, καθώς, σε αυτήν, απεικονίζεται η Γη και η Σελήνη. Και που το ενδιαφέρον; Μα φυσικά στο γεγονός ότι η συγκεκριμένη θέα είναι από τον πλανήτη Άρη!

Η κάμερα υψηλής ανάλυσης, Imaging Science Experiment (HiRISE) που βρίσκεται πάνω στο Οrbiter στον Άρη, φωτογράφισε σε τέσσερα σετ εικόνων τα δύο ουράνια σώματα, στις 20 Νοεμβρίου και η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ο καλύτερος δυνατός συνδυασμός τους.

Με διευκρίνισή της η NASA αποκαλύπτει ότι μπορεί οι εικόνες των δύο πλανητών να είναι αληθινές, όμως υπάρχει κάτι «πειραγμένο». Η απόσταση μεταξύ τους, καθώς στην πραγματικότητα, με τις συγκεκριμένες διαστάσεις, οι δύο πλανήτες θα έπρεπε να βρίσκονται 30 φορές πιο μακριά.. Αλλά η απόκοσμη ομορφιά παραμένει.