04 Ιανουαρίου 2017

ΝΔ: Διέλυσαν την υγεία και πανηγυρίζουν…

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε σήμερα εναντίον της Κυβέρνησης ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κ. Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Αναπληρωτή Υγείας κ. Πολάκη σε τηλεοπτικό σταθμό:

«Η αμετροέπεια και η παρακμή της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν έχουν όρια. Με τις σημερινές δηλώσεις του ο Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας κ. Πολάκης αποδεικνύει ότι ζει στον δικό του “δήθεν αριστερό κόσμο”.

Μακριά από την πραγματικότητα και ξένος με την σκληρή καθημερινότητα που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες», αναφέρει στην δήλωσή του ο κ. Οικονόμου.

Όπως τονίζει, ο κ. Πολάκης, με ύφος “χιλίων καρδιναλίων”, δεν δέχτηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και, με περίσσιο θράσος, έπαιξε την χιλιοπαιγμένη κασέτα του, δηλώνοντας: “Είμαι ευχαριστημένος από την κατάσταση στην Υγεία”.

Ωστόσο, επισημαίνει ο βουλευτής Επικρατείας, «μια επίσκεψη στα δημόσια νοσοκομεία αρκεί για να αντιληφθεί ο καθένας το μέγεθος της ανυπαρξίας τους».

«Η αλαζονεία και η αυταρχική συμπεριφορά του κ. Πολάκη προκαλούν την ελληνική κοινωνία. Για τη Νέα Δημοκρατία μοναδικός γνώμονας της πολιτικής της και στην Υγεία είναι οι πολίτες», καταλήγει η ανακοίνωση.