05 Ιανουαρίου 2017

Μπούρλος: Έχω δεχθεί δύο επιθέσεις για ένα νόμο με τον οποίο διαφωνώ

Για την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε χθες στο γραφείο του μίλησε ο εργατολόγος

«Έχω δεχθεί δύο επιθέσεις για έναν νόμο με τον οποίο διαφωνώ», είπε ο εργατολόγος Δημήτρης Μπούρλος ερωτηθείς για την εμπρηστική επίθεση που έγινε χθες στο γραφείο του, στα Εξάρχεια.

Η επίθεση σημειώθηκε το απόγευμα  της Τετάρτης στο γραφείο του, στην οδό Ναβαρίνου.

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο Δημήτρης Μπούρλος στον ΑΝΤ1, το μπιτόνι το άφησε στην είσοδο μια γυναίκα, η οποία στην συνέχεια του έβαλε φωτιά.

Δύο υπάλληλοι της εταιρείας που κατάλαβαν τι συνέβη κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά έγκαιρα, με πυροσβεστήρες, χωρίς αυτή να επεκταθεί και να κινδυνεύσουν ζωές.

Από την φωτιά και μετά την έγκαιρη επέμβαση των δύο υπαλλήλων της εταιρείας προκλήθηκαν μικρής έκτασης ζημιές στην είσοδο του γραφείου.

Ο Δημήτρης Μπούρλος είχε γίνει στόχος επίθεσης ξανά στις 4 Φεβρουαρίου του 2016. Τότε είχαν εισβάλει στο γραφείου του κουκουλοφόροι, προκαλώντας σοβαρές ζημιές καθώς είχαν σπάσει ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, οι δράστες ανέφεραν ότι ο Δημήτρης Μπούρλος μπήκε στο στόχαστρο, καθώς «είναι μέλος της επιτροπής σοφών, η οποία χάραξε την κυβερνητική πολιτική όσον αφορά στην αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού, εντός του πλαισίου που ορίζει το τρίτο Μνημόνιο».