05 Ιανουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Και Buzzer beater από τον Αντετοκούνμπο και στις δυο πρώτες θέσεις του Top-10 του ΝΒΑ

Ο Αντετοκούνμπο "χτύπησε" στην εκπνοή του αγώνα και οι Bucks έκλεψαν μέσα από τα χέρια των Knicks τη νίκη (105-104) στο Madison Square Garden!

Λίγα πράγματα δεν είχε κάνει μέχρι στιγμής στην καριέρα του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ένα από αυτά ήταν να βάλει ένα buzzer beater. Να κερδίσει ένα παιχνίδι για το Milwaukee, όπως κάνουν οι αληθινοί ηγέτες. Το έκανε κι αυτό! Όχι όπου κι όπου, αλλά στη “Μέκκα του μπάσκετ”, στο Madison Square Garden. Ο Γιάννης πήρε πάνω του την τελευταία επίθεση του αγώνα, ευστόχησε σε εκτός ισορροπίας σουτ από τη γραμμή των ελευθέρων βολών την ώρα που μηδενιζόταν το χρονόμετρο και οι Bucks νίκησαν τους Knicks 105-104!

Δείτε το βίντεο:





Το έκανε και αυτό ο Giannis - Top-10 με τον Αντετοκούνμπο στις πρώτες δύο θέσεις

Τo Top-10 του ΝΒΑ θα είχε υπό φυσιολογικές συνθήκες 10 φάσεις με 10 διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Ομως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το ανέτρεψε και αυτό, «κλέβοντας» τις δύο πρώτες θέσεις ο ίδιος.

Το buzzer beater δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται στην 1η θέση αφού ήταν πραγματικά η φάση της βραδιάς.

Ωστόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έκλεψε και τη 2η θέση στο Top-10 με το εκπληκτικό κάρφωμα που πέτυχε σε αιφνιδιασμό, πατώντας σχεδόν από τη γραμμή των βολών. Απολαυστικός!