03 Ιανουαρίου 2017

ΝΔ: Θα βγάλετε και non paper για τη συνάντηση Μπόμπολα-Ψυχάρη-Μουλόπουλου

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι πληροφορίες για συνάντηση του προέδρου του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη, Σταύρου Ψυχάρη με τον εκδότη και πρόεδρο του Πήγασου, Φώτη Μπόμπολα και τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Αυγής, Βασίλη Μουλόπουλο, προκειμένου να συζητηθούν τα σχέδια για το μέλλον του ΔΟΛ.
Η Νέα Δημοκρατία επικεντρώνει την αντίδραση της στην παρουσία του κυρίου Μουλόπουλου σε αυτή τη συνάντηση ως εκπροσώπου της κυβέρνησης, όπως λένε στελέχη της και την καλούν να επιβεβαιώσει αυτή τη συνάντηση και να πει τι ακριβώς συζητήθηκε ή ζητήθηκε από την πλευρά της κυβέρνησης δια του κ. Μουλόπουλου.

Ενδεικτικό είναι και το σχόλιο που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Βασίλης Κικίλιας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter το οποίο συνόδευσε με το hashtag #ΣΥΡΙΖΑ σανό.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στο tweet του αναφέρει: «θα βγάλει no paper η (λαλίστατη) κυβέρνηση για να επιβεβαιώσει τη συνάντηση Ψυχάρη - Μπόμπολα - Μουλόπουλού;



Πηγή: real.gr