06 Ιανουαρίου 2017

Θεσσαλονίκη: Η αντίδραση του Χρυσόγονου όταν έμαθε πως ο Αλέξης Τσίπρας έρχεται στην ίδια ταβέρνα [pics, vids]

Θέμα συζήτησης το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από το πρωθυπουργικό γεύμα σε ταβέρνα της Θεσσαλονίκης. Ο Κώστας Χρυσόγονος έφτασε πριν τον Αλέξη Τσίπρα...

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αλέξη Τσίπρα θα βρισκόταν ο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος. Η συνάντηση θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά τον καβγά που ξέσπασε από χθες το πρωί μεταξύ του ευρωβουλευτή και του Μεγάρου Μαξίμου. Οι δύο άντρες θα βρίσκονταν τετ α τετ στο ουζερί «Αγορά» όπου γευμάτισε ο πρωθυπουργός με κυβερνητικά, κοινοβουλευτικά και κομματικά στελέχη. Έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ο ευρωβουλευτής δεν προσκλήθηκε σε αυτό το γεύμα. Ωστόσο ήταν προσκεκλημένος σε γειτονικό φιλικό τραπέζι το οποίο διοργάνωνε ο αντιπρόεδρος της ΕΥΑΘ Γιάννης Παπαϊωάννου που ήταν παλιότερα συνεργάτης του γραφείου του.



Ο κ. Χρυσόγονος πληροφορήθηκε εκεί ότι επίκειται η άφιξη του πρωθυπουργού. Έμεινε για λίγα λεπτά και αποχώρησε εσπευσμένα περίπου δέκα λεπτά πριν από την άφιξη του κ. Τσίπρα.  Ο πρωθυπουργός έφτασε στην «Αγορά» γύρω στις 15.00 το μεσημέρι, συνοδευόμενος από την επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη Κατερίνα Νοτοπούλου.



Ο πρωθυπουργός χαιρέτησε αρκετούς από τους θαμώνες όπως και τους δημοσιογράφους και εν συνεχεία πήγε στο τραπέζι όπου είχαν ήδη καθίσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν εκεί ο υπουργός Βερναρδάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Φάμελλος, ο υφυπουργός Πιτσιόρλας, οι βουλευτές Παρασκευόπουλος, Μπόλαρης, Μηταφίδης, Τριανταφυλλίδης, οι κρατικοί αξιωματούχοι Αντωνούδης, Καλφακάκου, Πλωμαρίτης, Μέλιος, Τζίκας και στελέχη των δύο Νομαρχιακών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ.



Για την ιστορία, το μενού περιελάμβανε μεταξύ άλλων κολοκυθάκια τηγανητά, τηγανητό γαύρο αλλά και κεφτεδάκια συνοδεία χύμα ρετσίνας.

Πηγή: voria.gr