02 Ιανουαρίου 2017

Τούρκος αντίπαλος του Ολυμπιακού με γενίτσαρους και οθωμανικά εμβατήρια στο γάμο του! [vid, pics]

O αμυντικός της Οσμανλισπόρ, Αϊκούτ Ντεμίρ είναι γνωστός στην πατρίδα του για την αφοσίωσή του στη... βαθιά Τουρκία.

Το επιβεβαίωσε και με τον σκληροπυρηνικό γάμο του! Ο παίκτης που θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού για το Europa League εισήλθε στην αίθουσα της τελετής συνοδεία οθωμανικών πολεμικών εμβατηρίων από μπάντα γενιτσάρων!


Στους τοίχους της αίθουσας υπήρχαν η τουρκική σημαία, ένα οθωμανικό λάβαρο -σε χρώμα πράσινο, του Ισλάμ- με τρεις ημισελήνους. Επίσης, υπήρχε κι ένα μαύρο λάβαρο -μεταξύ άλλων και του Ισλάμ- που έγραφε την αραβική επιγραφή «ένας είναι ο Θεός και προφήτης του ο Μωάμεθ».


Ο 28χρονος ακολούθησε τόσο πιστά όλες τις ισλαμιστικές παραδόσεις σε τέτοιο βαθμό που απουσίαζε από την τελετή η νύφη. Παντρεύτηκε σε άλλη τελετή, στην οποία συμμετείχαν μόνο γυναίκες. Η τουρκική Hurriyet, αναφέρει ότι δεν είναι γνωστό το όνομά της.


Ο Αϊκούτ Ντεμίρ έχει αγωνιστεί και στην Τράμπζονσπορ, στην οποία δεν είχε και την καλύτερη σχέση με τον Μάρκο Μάριν του Ολυμπιακού. Οι δυο τους είχαν πιαστεί στα χέρια σε προπόνηση. Θυμίζουμε ότι η Οσμανλίσπορ θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους «ερυθρόλευκους», στις 16 και 23 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League.

Δείτε το βίντεο του γάμου