Καβγάς άνευ προηγουμένου σε κλαμπ στην Αγγλία: Πιάστηκαν στα χέρια 100 άτομα [βίντεο]

Μπορεί ο καβγάς μεταξύ ανδρών σε ένα κλαμπ να είναι σχετικά συχνό φαινόμενο, αλλά αυτό που έγινε στο κλαμπ Γουέδερσπουν στην Αγγλία δεν είχε προηγούμενο.
Συγκεκριμένα, στα χέρια πιάστηκαν όχι 10, ούτε 20 αλλά περίπου 100 άνδρες, οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια, ρίχνοντας μπουνιές ο ένας στον άλλον την ώρα που η μουσική ήταν στη διαπασών.

Το βίντεο με τον «μαζικό» καβγά δημοσιεύτηκε και στα social media από έναν οδηγό φορτηγού και μέσα σε δύο μέρες έχει γίνει viral, έχοντας περίπου μισό εκατομμύριο views.

Μιλώντας στην The Sun ένας 21χρονος, ανέφερε πως τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου στο κλαμπ, αλλά δεν είναι γνωστό ποιος ξεκίνησε τον καβγά.
«Όλο αυτό έκανε την καρδιά μου να χτυπά δυνατά. Μόλις επέστρεφα από το μπαρ και ξαφνικά άκουσα φωνές και όλες ξεκίνησαν», ανέφερε ο ίδιος προσθέτοντας πως ο καβγάς ίσως ξεκίνησε από τρία άτομα και μετά «εξαπλώθηκε».

Από τα 100 άτομα που πήραν μέρος στον καβγά, ένας οδηγήθηκε στο τμήμα επειδή είχε στην κατοχή του μαχαίρι.

Πάντως, ο ιδιοκτήτης του κλαμπ δεν έχει κάνει κάποια δήλωση στα ΜΜΕ μέχρι στιγμής.

Καβγάς άνευ προηγουμένου σε κλαμπ στην Αγγλία: Πιάστηκαν στα χέρια 100 άτομα [βίντεο] Καβγάς άνευ προηγουμένου σε κλαμπ στην Αγγλία: Πιάστηκαν στα χέρια 100 άτομα [βίντεο] Reviewed by Dexi Extrem on 15:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: