17 Φεβρουαρίου 2017

Αντετοκούνμπο: Η επίσημη φωτογράφηση για το All Star Game-Τον αποθέωσε ο Γκαρνέτ-ΒΙΝΤΕΟ

Σαν... μοντέλο ο «Greek Freak», πόζαρε με άνεση στον φακό στη Νέα Ορλεάνη

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στη Νέα Ορλεάνη και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό εν όψει του All Star Game, όπως συνηθίζεται όλα αυτά τα χρόνια για τους αστέρες του αθλήματος.

Αυτό το Σαββατοκύριακο πραγματοποιείται το πρώτο All Star Game στο οποίο θα παίξει Έλληνας μπασκετμπολίστας, με το ενδιαφέρον του κοινού να βρίσκεται στα ύψη. Ο αθλητής των Milwaukee Bucks έχει καταφέρει ήδη να βρεθεί στο επίκεντρο, καθώς θα βρίσκεται στην αρχική 5άδα της Ανατολής.

Δείτε τα στιγμιότυπα της επίσημης φωτογράφησης σε εικόνες και βίντεο:











“Αποθέωσε” Αντετοκούνμπο ο Γκαρνέτ! “Από τα καλύτερα που έχω δει”

Μεγάλο σαββατοκύριακο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφού θα γίνει ο πρώτος Έλληνας παίκτης που θα αγωνιστεί σε All Star Game Ο “Greek freak” βρίσκεται στη Νέα Ορλεάνη και στο πλαίσιο της media day τα είπε με τον Κέβιν Γκαρνέτ.

Ο Αντετοκούνμπο “φιλοξενήθηκε” από τον Γκαρνέτ, με τον οποίο είχε έναν πολύ φιλικό διάλογο. Μάλιστα, ο “KG” στάθηκε στο κάρφωμα του Αντετοκούνμπο από τη βολή, στο παιχνίδι με τους Πέισερς.




Αρχικά, ο Γκαρνέτ τον ρώτησα αν συνειδητοποίησε τι έκανε και στη συνέχεια του είπε: “Είναι ένα από τα καλύτερα καρφώματα που έχω δει ποτέ”.



Από την πλευρά του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέβασε μια φωτογραφία τους στη σελίδα του στο facebook, γράφοντας: “Ένας από τους καλύτερους παίκτες που υπήρξαν ποτέ”.