09 Φεβρουαρίου 2017

Η απάντηση Μπέου: Λένε ψέμματα οι δημοσιογράφοι

Λίγες ώρες μετά την απόφαση του ΣτΕ ο κ.Μπέος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δυστυχώς η ανεύθυνη δημοσιογραφία, που ασκείται είτε εν ονόματι κάποιων συμφερόντων, είτε από άσχετους με το επάγγελμα, και που πάντως σε κάθε περίπτωση οδηγούν στην διαστρέβλωση της αλήθειας και την παραπλάνηση της κοινής γνώμης, είναι κοινό φαινόμενο σε όλη τη χώρα.

Ετσι η αίτησή μου που απορρίφθηκε από τμήμα του Συμβουλίου Επικρατείας και με την οποία απλώς ζητούσα να ακυρωθεί η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης με την οποία έχω τεθεί σε προσωρινή αργία, αποδόθηκε, σκόπιμα ή μη, σαν «οριστική καθαίρεση του Αχιλλέα Μπέου από τη δημαρχία Βόλου»!

Και για να γίνει πιο εύπεπτη η χοντροειδής, σε βάρος μου, προβοκάτσια, «επανέφεραν» και μόνοι τους περιοριστικούς όρους σε βάρος μου, που έχουν αρθεί, εδώ κα μήνες, από το Συμβούλιο Εφετών (!!! ) δίνοντας έτσι το μέτρο της ανευθυνότητας και της αναξιοπιστίας στην οποία έχει διολισθήσει μεγάλη μερίδα του Τύπου, με τη γνωστή πια σε όλους συμμετοχή και ευθύνη στη λεηλασία και την καταστροφή της χώρας, με τα θαλασσοδάνεια από τις Τράπεζες σαν αντάλλαγμα της σιωπής τους.

Για όσους ειλικρινά ενδιαφέρονται, και είναι η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών, ξεκαθαρίζω ότι το αν θα εκπέσω από το αξίωμα του Δημάρχου Βόλου θα κριθεί αποκλειστικά και μόνο από την τελεσίδικη απόφαση της Δικαιοσύνης επί των κατηγοριών που μου αποδίδονται και σίγουρα όχι από τη βούληση του κάθε αργυρώνητου ή εμπαθούς δημοσιογραφάκου.

Για όσους δε έπεσαν θύματα αυτής της ψευδούς και ανακριβούς «είδησης» και έσπευσαν αν την αναπαράγουν παραθέτω την άποψη, αν και μειοψηφούσα, του εισηγητή της υπόθεσης στο Συμβούλιο της Επικράτειας, κ., Ποταμιά ότι πρέπει να γίνει δεκτός ο ισχυρισμός μου ότι παραβιάστηκε η συνταγματική αρχή της αναλογικότητας και το άρθρο  102 του Συντάγματος. Και αυτό γιατί νοθεύτηκε η λαϊκή βούληση αλλά και η ποινική εμπλοκή του δεν αποτελεί κώλυμα εκλογιμότητας για το συγκεκριμένο αξίωμα του δημάρχου».