11 Φεβρουαρίου 2017

ΓΙΑΤΙ; ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ; Βομβάρδισαν επίτηδες τους Τούρκους οι Ρώσοι-Τί αποκαλύπτει η Άγκυρα για τις συντεταγμένες

Αρνείται το τουρκικό γενικό επιτελείο τα όσα υποστηρίζει η Μόσχα πως ήταν η Άγκυρα που παρείχε «λάθος συντεταγμένες» οι οποίες οδήγησαν στο θάνατο τριών Τούρκων στρατιωτών από φίλια πυρά, στις 9 Φεβρουαρίου, λέγοντας ότι τα στοιχεία ήταν διαθέσιμα και ίδια για περίπου 10 ημέρες.
«Στις 8 Φεβρουαρίου, ρωσικός πύραυλος εκτοξεύτηκε από μαχητικό αεροσκάφος από περιοχή που ελέγχονταν σε σημείο όπου βρίσκονταν φίλιες δυνάμεις, με τις συντεταγμένες του σημείου να έχουν δοθεί επίσημα την ίδια ημέρα στις 23:11 μμ στους υπεύθυνους της ρωσικής βάσης της Hmeimim »,ανακοίνωσε ο τουρκικός στρατός.

«Ταυτόχρονα, ο Ρώσος στρατιωτικός ακόλουθος στην Άγκυρα κλήθηκε στην έδρα του τουρκικού γενικού επιτελείου, και για άλλη μια φορά δόθηκαν και σε αυτόν οι συντεταγμένες» , πρόσθεσε η τουρκική ανακοίνωση .

Οι Τούρκοι με «ευγενικό» τρόπο διότι από μέσα τους «βράζουν», εκτιμούν ότι οι Ρώσοι έκαναν επίτηδες την επίθεση σε αντιστάθμισμα της επίθεσης τουρκικών αεροσκαφών στο ρωσικό αεροσκάφος Su-24 τον Νοέμβριο του 2015 στα συρο-τουρκικά σύνορα.

Η αμφιβολία και οι υποψίες έχουν «διεισδύσει» στην συμμαχία Πούτιν και Ερντογάν και πολύ γρήγορα θα την διαλύσουν με πολύ μεγάλο θόρυβο.