12 Φεβρουαρίου 2017

ΝΔ: Η καθυστέρηση στην αξιολόγηση κοστίζει ακριβά στον ελληνικό λαό

Σε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα παραβρέθηκε ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, και βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Νικόλαος Παναγιωτόπουλος.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος σε δήλωση του τόνισε πως η ΝΔ επιχειρεί να έρθει σε επαφή με τον κόσμο και να προβάλει το κεντρικό πολιτικό μήνυμα του κόμματος. Επίσης κατηγόρησε την κυβέρνηση σχετικά με το ζήτημα της αξιολόγησης, τονίζοντας πως οι «καθυστερήσεις κοστίζουν ακριβά»

«Εμείς από το 2015 δεν πέσαμε έξω στις προβλέψεις μας. Τότε λίγοι ακούγανε, όμως τώρα οι περισσότεροι έχουν πειστεί πως τότε μιλούσαμε την γλώσσα της αλήθειας, ενώ κάποιοι άλλοι δεν μιλούσαν την γλώσσα της αλήθειας και δυστυχώς η χώρα το έχει πληρώσει ακριβά. Η αξιολόγηση είναι στην τελική της ευθεία, αλλά έχει καθυστερήσει πάρα πολύ, διότι θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί πέρυσι τέτοια εποχή. Ξέρουμε πως οι καθυστερήσεις κοστίζουν ακριβά και οδηγούν σε φουσκωμένους λογαριασμούς που τελικά τους πληρώνει ο ελληνικός λαός. Δυστυχώς βλέπουμε αυτή τη κυβέρνηση να επαναλαμβάνει το ίδιο έργο με τις ίδιες δυσμενείς συνέπειες» είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος.