01 Φεβρουαρίου 2017

Δημοσιογράφος δέχτηκε επίθεση από τους σωματοφύλακες της Λεπέν - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού Canal+, δέχθηκε βίαιη επίθεση από τους άνδρες ασφαλείας της Μαρίν Λεπέν, την ώρα που κάλυπτε την επίσκεψη της αρχηγού του Εθνικού Μετώπου στο επιχειρηματικό σαλόνι του Παρισιού.
Tις βιαιότητες, καθώς και την αποβολή του δημοσιογράφου από την αίθουσα που βρίσκονταν η Μαρίν Λεπέν, κατέγραψε η κάμερα συνεργείου της ιστοσελίδας Ηuffington Post.

Oι φρουροί της Λεπέν, σπρώχνουν τον ρεπόρτερ προς την έξοδο της αίθουσας την στιγμή που εκείνος επιχειρεί να την πλησιάσει για να της πάρει μια δήλωση.

Ο δημοσιογράφος ακούγεται να λέει: «Μα πηγαίνετε καλά; Αφήστε με!»

Οι δυο φρουροί του φωνάζουν: «έξω», «έξω».

«Ζητήστε συγνώμη αμέσως», τους λέει ο δημοσιογράφος, ο οποίος προσπαθεί να ξαναμπεί στην αίθουσα, φωνάζοντας ότι έχει διαπιστευτεί κι ότι δεν μπορούν να τον εμποδίσουν να απευθύνει ερώτηση στην Μαρίν Λεπέν.

«Αφήστε με και ζητήστε αμέσως συγνώμη για αυτήν την βιαιότητα» τους λέει εκνευρισμένος ο ρεπόρτερ. «Δεν γνωρίζετε την ελευθερία του τύπου;» τους ρωτάει.

Οι άνδρες ασφαλείας της Λεπέν όμως εξακολουθούν να βρίζουν και να απειλούν τον δημοσιογράφο που θέλει να κάνει την δουλειά του. Ωστόσο δεν τα καταφέρνει.

Οι δυο φρουροί δεν τον άφησαν τελικά να μπει στην αίθουσα, όπου βρισκόταν η ακροδεξιά πολιτικός.

Δείτε το βίντεο που έχει γίνει αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού στα κοινωνικά δίκτυα:


Παρίσι, της Μαρίας Δεναξά
ΠΗΓΗ: Real.gr