17 Φεβρουαρίου 2017

ΦΩΤΟ-Τα είδε όλα ο Κωνσταντινόπουλος βλέποντας τον Τσακαλώτο με ποτάκι να παρακολουθεί ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Τα είδε όλα όσον αφορά τον γραψαρχιδισμό των ΣΥΡΙΖΑίων ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (του ΠΑΣΟΚ τέλος πάντων) Οδ. Κωνσταντινόπουλος, μόλις έπεσε πάνω σε φώτο του Τσακαλώτου με κασκόλ του ΠΑΟΚ να βλέπει τον αγώνα με τη Σάλκε στην Τούμπα.

"Πριν 3ώρες μου τηλεφώνησαν απο το γραφείο του κ. Τσακαλώτου και μου είπαν ότι...
λόγω φόρτου εργασίας δεν μπορεί να απαντήσει σε ερώτηση μου για το Ελληνικό, αύριο! Ντροπή!" έγραψε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και δημοσίευσε την παρακάτω φώτο του Τσακαλώτου με το ποτό στο χέρι, στη σουίτα του Σαββίδη [φανταστείτε σκηνικό: Ο ΥΠΟΙΚ της ΝΔ μειώνει την εφορία του ΠΑΟΚ από 30 εκ. στα 11 και μετά από μήνες εμφανίζεται στη σουίτα του Σαββίδη] να βλέπει ΠΑΟΚ-Σάλκε


ΥΓ1. Ο καλύτερος όλων ο γελοίος Ευαγγελάτος που φρόντισε να μας ενημερώσει ότι ο Τσακαλώτος πήγε Θεσσαλονίκη για συναντήσεις, αναδημοσιεύοντας την προπαγάνδα του ΑΠΕ στα γίδια ότι ο ΥΠΟΙΚ θα συναντήσει τον Πρόεδρο του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας και τον Πρόεδρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης... μόνο τον Μανάβη ή τον Μασκοφόρο της Θ4 του ΠΑΟΚ δεν θα συναντήσει:

Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, έχει μεταβεί στη Θεσσαλονίκη όπου αύριο, Παρασκευή, θα έχει τις εξής συναντήσεις:
- 11.30 με το προεδρείο του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδας.

- 12.30 με τον κ. Ά. Στυλιανού, πρόεδρο του ΔΣ του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας.

- 13.15 με τον κ. Ι. Κρεστενίτη, πρόεδρο της ΕΥΑΘ.

- 13.45 με τον κ. Α. Αντωνούδη, πρόεδρο & την κ. Γ.Καλφακάκου Δ/νουσα Σύμβουλο- Εγνατία Οδος Α.Ε.

- 14.30 με τον κ. Ν. Μυλόπουλο, πρόεδρο του ΔΣ του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

- 15.00 με την κ. Μ. Κόλλια-Tσαρουχά, Υπουργό Μακεδονίας- Θράκης.

ΥΓ2. Το πιο εκνευριστικό είναι ότι αν βγει η ΝΔ, ο Κυριάκος και οι υπουργοί του θα τρέχουν να απαντάνε μόλις οι ΣΥΡΙΖΑίοι κάνουν γκούχου