17 Φεβρουαρίου 2017

ΜΠΑ; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ; "Μετανάστης" προσπάθησε να βιάσει τυφλή γυναίκα και την κόρη της, στην Ηλεία

Eνα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας όταν ένας μετανάστης επιτέθηκε σε γυναίκα με προβλήματα όρασης προσπαθώντας να βιάσει τόσο εκείνη όσο και την κόρη της.

Ο μετανάστης που έχει καταγωγή από το Μπαγκλαντές κρατούσε ένα μεγάλο μαχαίρι με την απειλή του οποίου προσπάθησε να αναγκάσει τις δύο γυναίκες να βγάλουν τα ρούχα τους. Ωστόσο, αυτές έβαλαν τις φωνές με αποτέλεσμα και ο δράστης να τρομοκρατηθεί.

Τις γυναίκες προσπάθησαν να βοηθήσουν ομοεθνείς του δράστη, ωστόσο και σε εκείνους επιτέθηκε με το μαχαίρι τραυματίζοντας έναν εξ αυτών με το μαχαίρι στην κοιλιά. Επειτα, διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.

Για καλή τους τύχη, την ώρα εκείνη περνούσε από το σημείο ένας αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας και κατάφερε με την βοήθεια και των περαστικών να ακινητοποιήσει και να συλλάβει τον μετανάστη.

Να σημειωθεί, τέλος, πως ο δράστης κρατείται στο τμήμα της Βάρδας ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας με κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, πρόκληση σωματικής βλάβης, παράβαση του νόμου περί όπλων και αντίσταση.