14 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Ο "ιππότης" Τριντό τράβηξε την καρέκλα για την Ιβάνκα κι αυτή χάζευε τον χαλβά

Σε μία ακόμη επίσημη συνάντηση του Προέδρου των ΗΠΑ, η Ιβάνκα Τραμπ έδωσε το "παρών" ενώ η Μελάνια Τραμπ παραμένει άφαντη! Ωστόσο, αυτή τη φορά τις εντυπώσεις κέρδισε ο καλεσμένος του Ντόναλντ Τραμπ που δεν ήταν άλλος από τον Τζάστιν Τριντό, ο οποίος με τους καλούς του τρόπους γοήτευσε ακόμη και την παντρεμένη Ιβάνκα.
Ο Καναδός πρωθυπουργός θεωρείται ούτως ή άλλως γόης μιας και τα πράσινα μάτια αλλά και το λευκό του χαμόγελο δεν περνάνε απαρατήρητα στο γυναικείο φύλο. Ωστόσο, οι "ιπποτικοί" του τρόποι φαίνεται πως γοήτευσαν και την Πρώτη κόρη των ΗΠΑ, η οποία τον κοιτούσε με θαυμαμό ενώ δεν σταμάτησε να του χαμογελάει.



Ο Τριντό, μάλιστα, όταν μπήκαν στην αίθουσα τράβηξε, όπως βλέπετε στο βίντεο, την καρέκλα της Ιβάνκα για να κάτσει εκείνη πρώτη και στην συνέχεια αυτός, λέγοντας της: "Εσύ πρώτη"... Όπως αρμόζει σε έναν κύριο!

Η Ιβάνκα έδειξε ενθουσιασμένη από την κίνηση του, μιας και η αλήθεια είναι πως όταν πατέρας σου είναι ο άξεστος Τραμπ... αυτές οι κινήσεις σε "γοητεύουν" λίγο πιο εύκολα!




Ο Καναδός πρωθυπουργός συμμετείχε σε μία μεγάλη κουβέντα για το πως θα μπορούσε η Ουάσιγκτον να βοηθήσει τις γυναίκες επιχειρηματίες. Η Ιβάνκα η οποία έκατσε δίπλα του τον κοιτούσε σαν... ξερολούκουμο όσο μιλούσε ενώ το χαμόγελο δεν έλεγε να φύγει από τα χείλη της.


"Είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ" είπε η 35χρονη επιχειρηματίας, που καθόταν απέναντι από τον πατέρα της και στα αριστερά του Τριντό. Στις άλλες θέσεις του τραπεζιού βρίσκονταν πολλές γυναίκες ηγετικά στελέχη επιχειρήσεων. "Χαίρομαι πολύ που μπορώ να σας ακούσω σήμερα" είπε από την πλευρά του ο Τριντό με την Ιβάνκα να μην παίρνει τα μάτια της από πάνω του.

Φαίνεται πως ο Τριντό απέκτησε ακόμη μία θαυμάστρια...