07 Φεβρουαρίου 2017

Πώς καλόπιανε ο Μπέκαμ την Ελισάβετ για να πάρει τον τίτλο του Ιππότη!

Λίγες ώρες μετά το σκάνδαλο μεγατόνων που έφερε τα άπλυτα του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην επιφάνεια, αποκαλύπτονται και οι κάθε είδους προσάθειές του για να κερδίσει τον τίτλο του Ιππότη από τη βασίλισσα Ελισάβετ.
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε αναρτήσει μια σειρά κολακευτικών μηνυμάτων και επαίνων για τη βασίλισσα Ελισάβετ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σε μια προσπάθεια να κάνει το όνειρο της ζωής του πραγματικότητα. Ήθελε διακαώς τον τίτλο του Ιππότη.

"Τόσο υπερήφανος που έχω μια βασίλισσα που κάνει τα πάντα για το καλό της πατρίδας μας", έγραφε σε ένα από τα μηνύματα που μοιράστηκε με τους 37,2 εκατομμύρια followers του.


Οι κινήσεις του αναλύονται μετά τη διαρροή χιλιάδων e-mails και εγγράφων του όπου φανερώθηκε ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ χρησιμοποιούσε το φιλανθρωπικό του έργο σε μια προσπάθεια να εξαγοράσει τον τίτλο του Ιππότη.

Σε ένα από τα μηνύματα που διέρρευσαν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μιλούσε απαξιωτικά για την επιτροπή που δεν του έδωσε τον τίτλο του Ιππότη και επέκρινε την τραγουδίστρια Katherine Jenkins που τιμήθηκε με OBE, σημειώνοντας πως είναι "γαμ@μενο αστείο" και δεν το άξιζε.


"Είναι απίστευτο να βλέπεις πόσο προσπάθησαν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η ομάδα του να παρουσιαστεί σωστά", σημείωσε πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της στη The Sun.

Στα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ στις 11 Ιουνίου ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν παρέλειψε να της ευχηθεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. "Χρόνια σας πολλά Μεγαλειοτάτη... Τόσο υπερήφανος που έχω μια βασίλισσα που κάνει τα πάντα για το καλό της χώρας μας".


Δύο εβδομάδες νωρίτερα είχε αναρτήσει μια φωτογραφία από χειραψία του με τη βασίλισσα Ελισάβετ, σημειώνοντας πως ήταν πολύ υπερήφανος που υποστήριξε την πρωτοβουλία στο The Queen's Young Leaders Of 2016 που στοχεύσει στην ενδυνάμωση των νέων στην Κοινοπολιτεία.

"Σε ένα προσωπικό μήνυμα, μου λείπει η γιαγιά και ο παππούς μου κάθε μέρα και ξέρω πόσο περήφανοι θα ήταν για τον εγγονό τους που συνάντησε τη Μεγαλειοτάτη".


Σε ένα δεύτερο μήνυμά του είχε σημειώσει πως "αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που συμμετέχω σε αυτό το πρόγραμμα και συνεχίζω να εντυπωσιάζομαι από αυτούς τους νέους ανθρώπους που διοικούν εντυπωσιακά πρότζεκτ σε όλο τον κόσμο".



Πηγή: Dailymail