05 Φεβρουαρίου 2017

Απίστευτο! Την πέταξαν έξω από το αεροπλάνο... για το αποκαλυπτικό μπούστο της

«Νιώθω άθλια και πάνω από όλα ντροπιασμένη», εξομολογείται η 21χρονη Μπρέντα που «χτυπά» την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Spirit Airlines για την πρωτάκουστη συμπεριφορά και πολιτική που υιοθέτησε - Δείτε την να τους «κράζει» στα κανάλια
Αυτό κι αν είναι απίστευτο! Αμερικανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, η Spirit Airlines, πέταξε έξω ένα νεαρό κορίτσι, επειδή είχε πλούσιο και αποκαλυπτικό ντεκολτέ. Όλα όσα αποκαλύπτει η 21χρονη Μπρέντα, δεν έχουν προηγούμενο και πραγματικά, δυσκολεύεται κανείς να πιστέψει ότι το περιστατικό είναι αληθινό.




Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η Μπρέντα, το επίθετο της οποίας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, έπειτα από δική της απαίτηση, οι αεροσυνοδοί της εν λόγω εταιρείας είχαν αρνητική και αγενή συμπεριφορά από το πρώτο δευτερόλεπτο, προχωρώντας σε πρωτάκουστες ερωτήσεις. Με ρώτησαν: «Εχετε καταναλώσει αλκοόλ;». Και στη συνέχεια ήρθε και η πρώτη παρατήρηση. «Σας παρακαλώ καλύψτε το ντεκολτέ σας».

Η ίδια εξομολογείται ότι ένιωσε πολύ άβολα και έσπευσε να βάλει το παλτό της αμέσως.

Αυτό είναι το ντεκολτέ που προκάλεσε το σάλο μέσα στο αεροπλάνο


Η Μπρέντα ισχυρίζεται ότι το προσωπικό έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες να την διώξει από το αεροπλάνο, προκειμένου να πάρει τη θέση της ένα μέλος - εργαζόμενος της αεροπορικής εταιρείας.

Η εταιρεία από την πλευρά της εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, δηλώνει πως η 21χρονη απεβλήθη, λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς της - από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ - και όχι για την ενδυματολογική της επιλογή και το αποκαλυπτικό μπούστο.