05 Φεβρουαρίου 2017

Στη δημοσιότητα φωτό από τις επαφές Τσίπρα με οικονομικό παράγοντα στο Παρίσι

Ο πρωθυπουργός δεν σιχαίνεται να κάνει χειραψίες με πάπιες αν είναι για το καλό της χώρας, σε αντίθεση με κάποιους άλλους», ανέφερε με νόημα ρεπόρτερ στην ΕΡΤ...

Τέλος στη φημολογία και τη σπέκουλα της αντιπολίτευσης επιχειρεί βάλει το Μέγαρο Μαξίμου δημοσιεύοντας στιγμιότυπο από τις μυστικές συναντήσεις του πρωθυπουργού προς αναζήτηση επενδυτών.
Μια μυστική συνάντηση κορυφής με σημαντικό οικονομικό παράγοντα της Disneyland που ενδιαφέρεται να επενδύσει στη χώρα μας είχε τελικά όπως αποδεικνύεται ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής του στη γαλλική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με νεότερο non paper του Μεγάρου Μαξίμου ο λόγος που κρατήθηκε μυστική η συγκεκριμένη συνάντηση και δεν αναφέρθηκαν σε αυτή με διθυράμβους ούτε στις εκπομπές της ΕΡΤ ήταν «για να μην την ματιάσουν οι πολιτικοί αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ που ως γνωστόν είναι γνωστοί γκαντέμηδες και γρουσουζεύουν το έργο της κυβέρνησης».



Η συγκεκριμένη συνάντηση μάλιστα κατέληξε σε συμφωνία με γνωστό επιχειρηματία για επένδυση της τάξεως των 2 δισ δολαρίων (Λιμνούπολης) στη χώρα μας. Ο επιχειρηματίας, που κατάγεται από την Σκωτία, θα διαθέσει το ποσό αυτό για να αγοράσει το χρέος της Ελλάδας.

Μάλιστα στο non paper γίνεται και αναφορά στην περίφημη «εξαφάνιση» της 31ης Ιανουαρίου από το πρωθυπουργικό πρόγραμμα. Μια «εξαφάνιση» που κάθε αλλά παρά λάθος ήταν, αφού ο επιχειρηματίας που έχει ως μοτίβο του ότι «ο χρόνος είναι χρήμα», αγόρασε την συγκεκριμένη ημέρα από τον πρωθυπουργό που έτσι κι αλλιώς δεν είχε να την κάνει τίποτα.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Νίκος Ζαχαριάδης
http://www.protagon.gr/apopseis/moufanet/sti-dimosiotita-fwto-apo-tis-epafes-tsipra-me-oikonomiko-paragonta-sto-parisi-44341341513