01 Φεβρουαρίου 2017

ΘΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΕΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! Αφγανός έκοψε τα αυτιά της γυναίκας του

Την τραγική ιστορία του γάμου της που έληξε με τον ακρωτηριασμό της από τον σύζυγό της αφηγήθηκε στο BBC μια 23χρονη Αφγανή, η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη βόρεια επαρχία του Μπαλκ.


Όπως δήλωσε στο βρετανική δίκτυο η νεαρή Ζαρίνα, πέρασε την τελευταία δεκαετία της ζωής της με έναν άνδρα που της επέβαλλαν να παντρευτεί στα 13 της, ο οποίος την κακομεταχειριζόταν σε καθημερινή βάση. Εκτός από τη σωματική και ψυχολογική βία, δεν της επέτρεπε να βλέπει τους γονείς της και την είχε απομονώσει από οποιονδήποτε άλλον θα μπορούσε να τη βοηθήσει.

«Είναι ένας πολύ περίεργος άνθρωπος και συχνά με κατηγορούσε ότι μιλούσα με ξένους όταν πήγαινα να επισκεφθώ τους γονείς μου» είπε, ζητώντας από την τοπική αστυνομία να τον συλλάβει και να τον δικάσει.

Η κακοποίηση της άτυχης γυναίκας κορυφώθηκε πριν λίγες μέρες, όταν ο σύζυγός της την ξύπνησε από τον ύπνο της, την έδεσε στο κρεβάτι και της έκοψε τα αφτιά, χωρίς καν να έχει προηγηθεί κάποιος καυγάς.

«Δεν διέπραξα καμία αμαρτία, δεν ξέρω γιατί ο άνδρας μου μου έκανε αυτό το πράγμα» δήλωσε η Αφγανή στο BBC, διευκρινίζοντας ότι αποκλείεται να ξαναγυρίσει στη συζυγική εστία.

Σύμφωνα με το βρετανικό πρακτορείο, ο σύζυγος της Ζαρίνα εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης.