10 Φεβρουαρίου 2017

ΙΚΑΝΟ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ! Ο Τσακαλώτος ακύρωσε αιφνιδίως τις επίκαιρες ερωτήσεις στη Βουλή -Πάει Βρυξέλλες

[Από τη στιγμή που χθες το EWG τους είπε νομοθετήστε μέτρα, ποιος ο λόγος να πάει ο Τσακαλώτος στις Βρυξέλλες;]

Ακυρώθηκε αιφνιδίως το βράδυ της Πέμπτης η παρουσία του Ευκλείδη Τσακαλώτου στις επίκαιρες ερωτήσεις στη Βουλή της Παρασκευής.

Μεταξύ άλλων επρόκειτο να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση του Αδωνι Γεωργιάδη για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στο Παρίσι και τις συναντήσεις που είχε με τα στελέχη της τράπεζας Ρότσιλντ.

Αρχικά η ακύρωση της προγραμματισμένης παρουσίας του κ.Τσακαλώτου προκάλεσε την αντίδραση του αντιπρόεδρου της ΝΔ ενώ οι συνεργάτες του δήλωναν ότι η απουσία του γίνεται μόνο και μόνο για να μη γίνει συζήτηση στη Βουλή και αποκαλυφθούν νέα στοιχεία γύρω από το ταξίδι.

Ωστόσο λίγο αργότερα και μετά τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν για την έκτακτη συνάντηση αύριο στις Βρυξέλλες όλων εμπλεκόμενων μερών προκείμενου να κλείσει η αξιολόγηση-άρα και του κ.Τσακαλώτου- ο Αδωνις Γεωργιάδης αναθεώρησε την άποψη του και υπό αυτήν εξέλιξη χαρακτήρισε λογική την απουσία του Υπουργού Οικονομικών από τη Βουλή.

Αυτό αναμένεται να πει και στην παρέμβαση του στην Ολομέλεια την ώρα που ο προεδρεύων θα ανακοινώνει τους λόγους της απουσίας του Τσακαλώτου.