08 Φεβρουαρίου 2017

Τράκαρε λόγω ανυπακοής και στα κόκκινα φανάρια, η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η απόφασή της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας να μην υπακούσει σε καμία «δοτή» μνημονιακή εξουσία –ούτε καν στους γερμανικούς φωτεινούς σηματοδότες– είχε ως αποτέλεσμα να καταστρέψει το αυτοκίνητό της

Οταν λίγες ημέρες πριν η Ζωή Κωνσταντοπούλου κήρυξε την εξέγερση ενάντια στους πάντες και τα πάντα, κανείς δεν φαντάστηκε ότι θα εννοούσε ακόμα και τον Kώδικα Oδικής Kυκλοφορίας. Αν και θα έπρεπε να το περιμένει κανείς, γνωρίζοντας με πόσο πάθος και αυτοθυσία η τέως Πρόεδρος της Βουλής υπερασπίζεται τα πιστεύω της.

Ετσι, μαζί με την ανυπακοή σε κάθε απόφαση της «μειοδοτικής, προδοτικής και πραξικοπηματικής» κυβέρνησης των πρώην συντρόφων της (όπως την αποκαλεί η ίδια), αποφάσισε να καταργήσει κάθε έννοια εξουσίας ή περιορισμού, γενικότερα.

Εξάλλου κανείς δεν μπορεί να αποδείξει ότι οι περιορισμοί της ελευθερίας που επιβάλλουν στους οδηγούς τα φανάρια δεν αποτελούν κι αυτοί κάποια υποχρέωση που έχει επιβληθεί από την Γερμανία και τους δανειστές.

Σύμφωνα με τους άνδρες της τροχαίας – που ούτε αυτούς αναγνωρίζει η κυρία Κωνσταντοπούλου αφού κι αυτοί φοράνε στολές όπως οι γερμανοί στρατιώτες κατοχής – υπάρχει η πιθανότητα η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας να θέλησε επί τούτου και με κίνδυνο της ίδιας της σωματικής της ακεραιότητας, να τρακάρει το αυτοκίνητό της το οποίο είναι επίσης γερμανικής κατασκευής.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι όταν έφτασαν οι γιατροί του ΕΚΑΒ για να προσφέρουν προληπτικά τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες από την «παράβαση» της κυρίας Κωνσταντοπούλου, δεν τους άφησε να πλησιάσουν λέγοντας ότι απαιτεί η χώρα μας να βγει εκτός από την ΕΕ, το ευρώ και τα άλλα κλασικά και από από όλους τους διεθνείς οργανισμούς. Συνεπώς δεν αναγνωρίζει τους γιατρούς που πιθανόν να ανήκουν σε αυτούς χωρίς σύνορα. Δηλαδή σε διεθνή οργανισμό.

Η κομαντάντε Ζωή Κωνσταντοπούλου κραδαίνει τον σηματοδότη κραυγάζοντας «Φανάρι ή Θάνατος»

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Νίκος Ζαχαριάδης
http://www.protagon.gr/apopseis/moufanet/trakare-logw-anypakois-kai-sta-kokkina-fanaria-i-zwi-kwnstantopoulou-44341343978