ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ! Ο Κούβελος αμφισβητεί το αποτέλεσμα των εκλογών στην ΕΟΕ: «Ποιες εκλογές; - Ολυμπιακή αξία ο σεβασμός στον αντίπαλο» [βίντεο]

Εξιτήριο πήρε την Παρασκευή ο Ισίδωρος Κούβελος, έπειτα από τη νοσηλεία του στο Ωνάσειο με έντονες ενοχλήσεις στο στήθος και υψηλή πίεση.
Ο αθλητικός παράγοντας εισήχθη στο νοσοκομείο λίγες ώρες πριν από τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.


Κατά την έξοδό του από το Ωνάσειο, ο κ. Κούβελος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ αμφισβητώντας το αποτέλεσμα των εκλογών στην ΕΟΕ και την επανεκλογή του Σπύρου Καπράλου.

«Δεν ξέρω για ποιες εκλογές μιλάτε. Δεν κατανοώ την βιασύνη κάποιων να καταλάβουν τις καρέκλες. Κυρίαρχη ολυμπιακή αξία είναι το ευ αγωνίζεσθαι και ο σεβασμός στον αντίπαλο. Και κάποια στιγμή κάποιοι άνθρωποι πρέπει να τα διαβάσουν και να τα μελετήσουν ή κάποιοι να τους που τι σημαίνουν αυτές οι αξίες» είπε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ.

ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ! Ο Κούβελος αμφισβητεί το αποτέλεσμα των εκλογών στην ΕΟΕ: «Ποιες εκλογές; - Ολυμπιακή αξία ο σεβασμός στον αντίπαλο» [βίντεο] ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ! Ο Κούβελος αμφισβητεί το αποτέλεσμα των εκλογών στην ΕΟΕ: «Ποιες εκλογές; - Ολυμπιακή αξία ο σεβασμός στον αντίπαλο» [βίντεο] Reviewed by Dexi Extrem on 20:37 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: