28 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΠΑΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΛΩΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ! Τρώγονται με τα ρούχα τουσ οι αστείοι με τη φωτο της συμβούλου του Τραμπ με τα πόδια πάνω στον καναπέ του Οβάλ Γραφείου

Ο Ντόναλντ Τραμπ και οι συνεργάτες του έχουν μπει από την πρώτη στιγμή στο «μικροσκόπιο» τόσο των ΜΜΕ όσο και των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που παρακολουθούν τις κινήσεις τους λεπτό προς λεπτό καυτηριάζοντας κάθε γκάφα ή λάθος που κάνουν.
Μια τέτοια αφορμή αποτέλεσε και η συμπεριφορά της συμβούλου του αμερικανού προέδρου Κέλιαν Κόνγουεϊ, την οποία ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε να κάθεται με τα πόδια - αλλά χωρίς παπούτσια - πάνω στον καναπέ του Οβάλ Γραφείου ενώ ο Τραμπ συναντάται με αφροαμερικανούς πρυτάνεις πανεπιστημίων.

Στις φωτογραφίες φαίνεται η Κόνγουεϊ να τραβά και μια φωτογραφία προκειμένου να την ανεβάσει στη συνέχεια στο Twitter.





Όπως ήταν αναμενόμενο ξέσπασε «πόλεμος» στο Twitter με τους περισσότερους να σχολιάζουν αρνητικά την κίνηση της συμβούλου του Τραμπ αναρωτώμενοι, μεταξύ άλλων, αν έχει τρόπους και ανατροφή.



Ωστόσο υπήρξαν και εκείνοι που έσπευσαν προς υπεράσπισή της αναρτώντας φωτογραφίες με τον Μπαράκ Ομπάμα να βάζει τα πόδια πάνω στο γραφείο του ενώ μιλά με συνεργάτες του ή στο τηλέφωνο.