14 Φεβρουαρίου 2017

Ξυλοκόπησαν άγρια τον αρχιμανδρίτη πριν τον δολοφονήσουν -Βρέθηκε δεμένος με τις πυζάμες του

Χθες το μεσημέρι έγινε η άγρια δολοφονία του 47χρονου Αρχιμανδρίτη Ιερόθεου Καμίτση στο Γέρακα.
Οπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα, ο άτυχος Αρχιμανδρίτης άνοιξε μόνος του στο δολοφόνο του, καθώς δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης της πόρτας του διαμερίσματος. Τα μοναδικό ίχνη παραβίασης που βρέθηκαν ήταν σε ένα σκρίνιο από το οποίο εκλάπησαν κοσμήματα και ιερατικά σκεύη. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ότι ο 47χρονος Αρχιμανδρίτης πριν το θάνατό του ξυλοκοπήθηκε άγρια (είχε σπασμένα πλευρά), ενώ ο δράστης προσπάθησε αρχικά να τον στραγγαλίσει και καθώς φαίνεται βρήκε αντίσταση του προκάλεσε ασφυξία με το μαξιλάρι που βρέθηκε στο μπάνιο και φέρει ίχνη αίματος.

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ένας φίλος του θύματος, επίσης Αρχιμανδρίτης (ιερουργεί σε Ιερό Ναό στα Πευκάκια), τον αναζητούσε και δεν μπορούσε τον βρει και καθώς διέθετε κλειδιά του διαμερίσματος πήγε να δει τι συμβαίνει.

Ο 47χρονος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του, δεμένος χειροπόδαρα, με κορδόνια στα χέρια και με το παντελόνι της πυζάμας στα πόδια.

Αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής εκτιμούν πως πρόκειται για ληστεία μετά φόνου.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκε, φοβισμένο και κουλουριασμένο στην άκρη του καναπέ, το σκυλάκι του Αρχιμανδρίτη, ράτσας μαλτέζ. Το έγκλημα εκτιμάται ότι έγινε όταν ο 47χρονος επέστρεψε από τη μεσημεριανή βόλτα με το σκυλάκι του.