11 Φεβρουαρίου 2017

Βίντεο: Γυναίκα σέρνει από το μαλλί ολόγυμνη την ερωμένη του άντρα της!

Σκηνές απείρου κάλλους από μία απατημένη σύζυγος που παρακολούθησε τον σύζυγό της στην ερωτική του φωλιά

Η οργή της απατημένης γυναίκας δεν έχει όρια. Το αυτό αποδείχθηκε στην περιοχή Κουμπατάο, στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, όταν η σύζυγος έπιασε στα πράσα τον σύζυγό της με την ερωμένη του στο κρεβάτι.

Η γυναίκα δεν αρκέστηκε στις κατάρες και στην επίθεση προς τον σύζυγό της. Ήθελε να εκδικηθεί και αυτό έκανε. Έπιασε από το μαλλί την 20χρονη ερωμένη και όπως ήταν ολόγυμνη, την περιέφερε στους δρόμους του οικοδομικού τετραγώνου, σέρνοντας την κυριολεκτικά στον δρόμο!

Πριν συμβεί αυτό, η απατημένη σύζυγος επιτέθηκε στην 20χρονη ερωμένη και πάλεψε μαζί της, ενώ σε φωτογραφίες που τράβηξαν ο έφηβος γιος της και οι φίλοι του που άκουσαν τη φασαρία, διακρίνεται να την έχει πιάσει από το λαιμό με κεφαλοκλείδωμα και κυλιούνται πάνω στο κρεβάτι.

Η απατημένη σύζυγος παρακολούθησε τον άντρα της στο διαμέρισμα ενός φίλου του, ο οποίος το είχε διαθέσει για τις... παρανομίες του ζωηρού Βραζιλιάνου. Περίμενε λίγη ώρα και τότε εισέβαλε μέσα. «Θα σου δείξω τι παθαίνεις όταν πας με τον άντρα άλλης γυναίκας παλιοτσ....», φώναξε η απατημένη σύζυγος, προσθέτοντας «τον πρώην σύζυγό μου από σήμερα».

Δείτε όσα συνέβησαν στην περιοχή του Σάο Πάολο...