ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ; Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά καμπάνια εγγραφής νέων μελών

Δρομολογούνται οι διαδικασίες για το συνέδριο που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 6 - 9 Απρίλη

Στον δρόμο για το 1ο της συνέδριο βαδίζει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως ανακοινώθηκε σχετικά το συνέδριο θα γίνει στις 6-9 Απρίλη στην Αθήνα.
Σε αυτό θα συζητηθούν οι θέσεις της οργάνωσης και το Σχέδιο Καταστατικού. Ο προσυνεδριακός διάλογος θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, στις 2 Απρίλη με την ψήφιση των προσυνεδριακών κειμένων και την εκλογή αντιπροσώπων από τις Οργανώσεις Μελών.

Το προσεχές διάστημα, η οργάνωση θα ξεκινήσει καμπάνια εγγραφής νέων μελών καθώς και σειρά εκδηλώσεων σχετικά με τα ζητήματα της εργασίας, της παιδείας και των κοινωνικών δικαιωμάτων των νέων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της μέσα από το 1ο συνέδριο της η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ φιλοδοξεί να αναδείξει ένα πολιτικό σχέδιο που θα προβάλλει λύσεις για τα προβλήματα της νεολαίας και θα αναδεικνύει τα δικαιώματα της νέας γενιάς, μιας γενιάς που θα μείνει στον τόπο της για να δημιουργήσει και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανασυγκρότηση της χώρας.
ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ; Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά καμπάνια εγγραφής νέων μελών ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ; Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά καμπάνια εγγραφής νέων μελών Reviewed by Dexi Extrem on 19:58 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: