02 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Από που κι ως που ο Τσίπρας έχει γνώση των πόθεν έσχες των δημοσιογράφων

Όπως πάντα πολύ καλός ο Άδωνις στη χθεσινή ομιλία του στη Βουλή! Ξύλο στον Τσακαλώτο "που θα του φορτώσουν τα μέτρα και θα τον διώξουν σαν αποδιοπομπαίο τράγο", ξύλο στον Λάππα "που ξέχασε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιρνε δάνεια ενυποθηκεύοντας το ακίνητο της Κουμουνδούρου το οποίο δεν άνηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και περιήλθε στην κυριότητά του μόλις τον Απρίλιο του 2016", ενώ το περισσότερο ξύλο το έφαγε ο Τσίπρας που άθελά του αποκάλυψε πως...
έχει γνώση των πόθεν έσχες δημοσιογράφων τα οποία δεν αναρτώνται δημόσια και τα βλέπει μόνο η Επιτροπή.

Επίσης ενδιαφέρον έχει και η αποκάλυψη του Άδωνι ότι ο εισαγγελέας έβαλε στο αρχείο την υπόθεση των capital controls χωρίς να τη στείλει στη Βουλή αφού τα έχει υπογράψει ο υπουργός Βαρουφάκης και κανονικά ο εισαγγελέας έπρεπε να στείλει τη δικογραφία στη Βουλή για τη διερεύνηση των ευθυνών του υπουργού.

Τέλος να πούμε ότι φυσικά και λέει ψέμματα ο Βούτσης στο τέλος του βίντεο (τα μπουρδουκλώνει επίτηδες λέγοντας αρχικά ότι "αναρτώνται" και όταν αρχίζουν να τον κράζουν οι από κάτω δεν επιμένει στο "αναρτώνται" αλλά λέει πως τα ελέγχουν ειδικές επιτροπές) αφού τα πόθεν έσχες των δημοσιογράφων όπως και των δικαστών ή των αστυνομικών δεν αναρτώνται πουθενά. Βεβαια με αυτό το ψέμμα του και την προσπάθεια να καλύψει τον Τσίπρα, επιβεβαιώνει πως ο Τσίπρας και προφανώς όλοι τους έχουν δει την περιουσιακή κατάσταση των δημοσιογράφων ψάχνοντας για υποψήφια θύματα. Πιο γατόνι από τον μπούφο ταβερνιάρη ο Κοντονής πετάγεται από τη θέση του και φωνάζει "από που προκύπτει ότι έχει δει τα πόθεν έσχες"


Δείτε το βίντεο της ομιλίας Άδωνι: