13 Φεβρουαρίου 2017

Βίντεο: Μπουνιές και άγριο ξύλο σε περιφερειακό Συμβούλιο της Ουκρανίας λόγω... Ρωσίας

Διευθυντής ξενοδοχείου μίλησε ρωσικά και η αίθουσα δεν άργησε να μετατραπεί σε ρινγκ

Ο εμφύλιος πόλεμος στην Ουκρανία δεν διεξάγεται μόνο στο πεδίο της μάχης. Η τεταμένη ατμόσφαιρα έχει μεταφερθεί σε κάθε δραστηριότητα, πολύ δε περισσότερο σε τοπικό επίπεδο, όπου οι διαφορές λύνονται με πιο... ευθύ τρόπο. Τόσο, που πολλές φορές πέφτει ακόμη και άγριο ξύλο, όπως συνέβη σε Περιφερειακό Συμβούλιο.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Cherkasy. Δύο άνδρες άρχισαν να παίζουν μπουνιές μεταξύ τους και σε δευτερόλεπτα ο χώρος μετατράπηκε σε ρινγκ. Το χάος δεν προκλήθηκε από διαφορετικές απόψεις, ή προσβλητικές εφράσεις. Ο λόγος που έπεσε το άγριο ξύλο μεταξύ των συμβούλων, ήταν η χρήση της... ρωσικής γλώσσας από έναν παριστάμενο.

Η «πέτρα του σκανδάλου» ήταν ο διευθυντής ενός ξενοδοχείου, ο οποίος κλήθηκε στο συμβούλιο να καταθέσει τις απόψεις του για ένα θέμα που αφορούσε την επιχειρηματικότητα στην περιοχή. Ο Μπόρις Λεμπετσόφ επέμενε να μιλήσει στα ρώσικα και δεν οπισθοχώρησε, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των υπολοίπων.

Κάπου εκεί ξεκίνησε το... φαρ ουέστ. Οι μπουνιές έπεφταν βροχή και από κάθε κατεύθυνση. Φυσικά, στο σημείο αυτό διακόπηκε και η ομιλία του διευθυντή ξενοδοχείου, ο οποίος αποχώρησε.

Δείτε το βίντεο...