16 Φεβρουαρίου 2017

Βίντεο με σ@ξουαλικά όργια φοιτητών ΤΕΙ

Άριστα στο… kama sutra παίρνουν 4 φοιτητές του ΤΕΙ Λαμίας που πρωταγωνιστούν σε βίντεο με σ@ξουαλικά όργια και κάνει «θραύση» μέσω κινητών τηλεφώνων και έχει «ανέβει» σε γνωστό site με π@ρνό περιεχόμενο!
Τρία αγόρια και μία κοπέλα εμφανίζονται μέσα σε ένα φοιτητικό διαμέρισμα να επιδίδονται σε ομαδικές περιπτύξεις με βάση το γνωστό βιβλίο του σεξ, γιορτάζοντας με αυτό τον τρόπο τα… Χριστούγεννα.

Τα όργια γίνονται πάνω σε κρεβάτι και η φοιτήτρια δεν αφήνει παραπονεμένο κανέναν από τους παρτενέρ της, ενώ στο τέλος του βίντεο ανανεώνουν το ραντεβού τους για μετά τις γιορτές, λέγοντας πως σχεδιάζουν να καλέσουν ακόμα μία συμφοιτήτριά τους!

Το βίντεο έχει τραβηχτεί με κινητό τηλέφωνο και έγινε «must» τόσο στη Λαμία, όσο και στις περιοχές όπου κατοικούν οι πρωταγωνιστές, πριν βγει στο Ίντερνετ.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που φοιτητές της πόλης καταγράφουν τις ομαδικές σεξουαλικές τους επιδόσεις: έχει προηγηθεί ένα ροζ βίντεο με δύο αγόρια και μία κοπέλα που έκαναν όργια μετά από κατανάλωση αλκοόλ, καθώς και ακόμα ένα με 5 πρωταγωνιστές!

πηγή: madata.gr