02 Φεβρουαρίου 2017

ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ! Έλληνας ηθοποιός καταγγέλει: Είδα ασθενή στο Ιπποκράτειο να καίει χαρτιά για να ζεσταθεί

Συγκλονίζει η περιγραφή του Ιάκωβου Μυλωνά για τις εικόνες που αντίκρισε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας με έντονους πόνους στην καρδιά- Η απόγνωσή του ήταν τόσο μεγάλη που προτίμησε να επιστρέψει στο σπίτι του, ρισκάροντας τη ζωή τουΤριτοκοσμικές καταστάσεις στο Ιπποκράτειο περιγράφει ο ηθοποιός, Ιάκωβος Μυλωνάς, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, έπειτα από έντονους πόνους που αισθάνθηκε στο στήθος.

«Στην αρχή πήγαμε με την κοπέλα μου στο Ιππποκράτειο. Η κατάσταση που επικρατούσε ήταν απερίγραπτη, θα έπρεπε να περιμένουμε τέσσερις ώρες, έκανε πολύ κρύο. Αφού ένας ασθενής, που ήταν και αυτός στην αναμονή, έβαλε φωτιά σε κάτι χαρτιά για να ζεσταθεί! Φανταστείτε απόγνωση!», δήλωσε ο ηθοποιός στην εφημερίδα Espresso.

Η απόγνωσή και η ανασφάλεια που αισθάνθηκε μέσα στον χώρο του νοσοκομείου ήταν τόσο μεγάλη, που πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο σπίτι του. «''Πάμε να φύγουμε. Αν είναι να πεθάνω είμαι καλύτερα στο σπίτι, παρά εδώ'', είπα στη συνοδό μου, με τον πόνο να συνεχίζεται», δήλωσε ο Ιάκωβος Μυλωνάς στην εφημερίδα.

Οι πόνοι όμως δεν υποχώρησαν με αποτέλεσμα, ο ηθοποιός να καλέσει τα ξημερώματα της Τρίτης, το ασθενοφόρο όπου τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας. Χρειάστηκε να περιμένει 50 ολόκληρα λεπτά μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο να τον παραλάβει. Εκεί οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει μία φλεγμονή στην καρδιά και κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Όμως ο ηθοποιός, με δική του ευθύνη, ζήτησε να φύγει από το νοσοκομείο για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Toν Ιάκωβο Μυλωνά τον γνωρίσαμε μέσα από τις επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές «Μαρία η Άσχημη (Mega) και «Σταύλοι της Εριέττας Ζαΐμη» (ΑΝΤ1).

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε στα νοσοκομεία και μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook.