ΠΑΟΚ - Σάλκε: Επεισόδια Γερμανών οπαδών στη Θεσσαλονίκη

Επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν οπαδοί της γερμανικής ομάδας Σάλκε επιτέθηκαν σε διμοιρία των ΜΑΤ, στην πλατεία Δημοκρατίας.

Το thestival.gr  έγραψε ότι λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα περίπου 200 οπαδοί της Σάλκε κινήθηκαν μαζικά από την οδό Μοναστηρίου, όπου βρίσκονται τα ξενοδοχεία που διαμένουν, προς την περιοχή των Λαδάδικων. Εκεί παρέμειναν για δύο ώρες. Κατά την επιστροφή τους στα ξενοδοχεία κάποιοι από τους οπαδούς επιτέθηκαν με γυάλινα μπουκάλια και πέτρες εναντίον διμοιρίας της ΔΑΕΘ που βρισκόταν σε επιφυλακή στην πλατεία Δημοκρατίας. Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ αντέδρασαν απωθώντας τους θερμόαιμους οπαδούς. Η ένταση διήρκεσε λίγα λεπτά.

Επειδή εκφράζονται φόβοι για πιθανή συμπλοκή με οπαδούς του ΠΑΟΚ η Αστυνομία έχει προβλέψει τη συγκέντρωση των οπαδών της Σάλκε στον Λευκό Πύργο στις 17:00. Εκεί θα πραγματοποιηθεί σωματικός έλεγχος και στη συνέχεια μεταφορά των οπαδών με τουριστικά λεωφορεία προς το γήπεδο της Τούμπας.

«Δεν υπάρχουν Σκοπιανοί χούλιγκανς στη Θεσσαλονίκη»

Οι οπαδοί της Σάλκε συνδέονται με δεσμούς φιλίας με τους οπαδούς της σκοπιανικής ομάδας Βαρντάρ. Από το 2004 οι δύο ομάδες είναι αδελφοποιημένες. Τις τελευταίες ώρες αναπαράγεται στο διαδίκτυο η είδηση ότι μεταξύ των Γερμανών οπαδών υπάρχουν Σκοπιανοί χούλιγκανς. Αστυνομικές πηγές διαψεύδουν κατηγορηματικά την συγκεκριμένη είδηση. Η μόνη πληροφορία που σχετίζεται με τα Σκόπια είναι ότι τέσσερα τουριστικά λεωφορεία με Γερμανούς οπαδούς έφτασαν στην Ελλάδα μέσω του γειτονικού κρατιδίου.

Πηγή: Thestival
ΠΑΟΚ - Σάλκε: Επεισόδια Γερμανών οπαδών στη Θεσσαλονίκη ΠΑΟΚ - Σάλκε: Επεισόδια Γερμανών οπαδών στη Θεσσαλονίκη Reviewed by Dexi Extrem on 15:25 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: