Σεμινάριο ρητορικής στη Θεσσαλονίκη από τον Αδωνι Γεωργιάδη [βίντεο]

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εγκαινίασε πριν από λίγο καιρό έναν κύκλο ταχύρρυθμων σεμιναρίων ρητορικής, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων της Ελληνικής Αγωγής, της σχολής που δημιούργησε ο ίδιος το 1994.

Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, όσοι συμμετέχουν στα σεμινάρια αυτά, έρχονται σε επαφή με μεθόδους και τεχνικές ρητορικής που δημιουργήθηκαν και εφαρμόζονταν ήδη από τους αρχαίους χρόνους και διδάσκονται την πρακτική τους στο σήμερα. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν ή χρειάζονται λόγω του επαγγέλματός τους να απευθύνουν δημόσιο λόγο και είναι διαδραστικό: Όλοι σηκώνονται στο βήμα και μιλούν.

Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν έναν φάκελο με σημειώσεις στην έναρξη του σεμιναρίου, ενώ
στο τέλος τους δίδεται η σχετική βεβαίωση συμμετοχής.
Λίγες ημέρες αργότερα, λαμβάνουν σε email την ομιλία τους. Οι αντιδράσεις έως τώρα είναι πολύ θετικές και τα σεμινάρια έχουν μεγάλη επιτυχία.

Στι ς 18 και 19 Φεβρουαρίου ο Άδωνις Γεωργιάδης θα διδάξει στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο les Lazaristes Domotel, στις 4 και 5 Μαρτίου θα βρεθεί στην Πάτρα, ενώ στις 18 και 19 Μαρτίου το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Οι εγγραφές γίνονται τηλεφωνικώς στο 210.5221314 (απογευματινές ώρες) ή ηλεκτρονικά στο info@ellinikiagogi.gr.

Σεμινάριο ρητορικής στη Θεσσαλονίκη από τον Αδωνι Γεωργιάδη [βίντεο] Σεμινάριο ρητορικής στη Θεσσαλονίκη από τον Αδωνι Γεωργιάδη [βίντεο] Reviewed by Dexi Extrem on 14:01 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: