06 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Η μπουτού ζήτησε συγγνώμη απ' τον Κυριάκο αφού την έκραξε ο Λαζαρίδης

Μετά τις διαστάσεις που πήραν τα σχόλιά της, ανασκευάζει τις δηλώσεις της γνωστή δημοσιογράφος κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η δημοσιογράφος -σχολιάστρια στην εκπομπή «Αίθουσα Σύνταξης» της ΕΡΤ , Αναστασία Γιάμαλη, ζήτησε συγγνώμη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη φράση της ότι «ο αρχηγός της ΝΔ δεν μπήκε στον καταυλισμό προσφύγων της Μόριας στη Λέσβο, ίσως επειδή σιχαινόταν».

Μετά την καταιγιστική αντίδραση της ΝΔ, είπε ότι δεν είχε πρόθεση να προσβάλει τον κ. Μητσοτάκη, αλλά αν εκείνος προσεβλήθη ζητά συγγνώμη. «Τη γνώμη μου είπα, δεν έκανα χαρακτηρισμούς. Αλλά τι μήνυμα στέλνει όταν λέει ότι θα χρειαζόταν δυο διμοιρίες των ΜΑΤ για να μπει στον καταυλισμό;» πρόσθεσε.

Στο σημείο εκείνο παρενέβη τηλεφωνικά ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, για να δηλώσει ότι η δημοσιογράφος έπρεπε να ήταν καλύτερα ενημερωμένη πριν ειρωνευτεί τον κ. Μητσοτάκη.

«Είχε μπει στον καταυλισμό της Μόριας τον περασμένο Φεβρουάριο και είχε μπει στον αντίστοιχο της Ειδομένης μέσα στις λάσπες. Δεν το έκανε τώρα στη Μόρια διότι αυτό του υπέδειξαν οι άνθρωποι της κυβέρνησης που βρίσκονται επί τόπου. Στάθηκε στο ίδιο σημείο που είχαν σταθεί και ο Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο υπουργός Γιάννης Μουζάλας‘

«Αν τα είχατε πει αυτά από την Παρασκευή δεν θα είχα κάνει και εγώ αυτό το σχόλιο», ανέφερε η δημοσιογράφος. «Είστε μάχιμη δημοσιογράφος και θα έπρεπε να το είχατε ερευνήσει από μόνη σας», απάντησε ο κ. Λαζαρίδης .