ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΑΥΤΗ, ΝΑ ΠΑ ΝΑ Γ@ΜΗΘΟΥΝ! Κυρανάκης κατά Αχτσιόγλου: Δεν νοιάζεται καθόλου για τους συνομήλικούς της

Χαρακτηρίζει προκλητικές τις δηλώσεις της υπουργού ότι οι εισφορές που πληρώνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι δίκαιες

Απάντηση στους ισχυρισμούς της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, σχετικά με το κλείσιμο της αξιολόγησης και τις εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών, έδωσε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού «ΒΗΜΑ FM», ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

«Δεν ξέρω αν έχει ενημερωθεί από τον πρωθυπουργό η κ. Αχτσιόγλου, αλλά ο κ. Τσίπρας έχει ήδη συμφωνήσει για νέα σκληρά μέτρα, με αντάλλαγμα την παραμονή του στην εξουσία. Η σημερινή κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη γι’ αυτά τα νέα μέτρα», τόνισε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ.

Σε απάντηση για τη δήλωση της υπουργού Εργασίας για τους ελεύθερους επαγγελματίες, ο κ. Κυρανάκης δήλωσε: «Είναι τουλάχιστον προκλητικό, η κ. Αχτσιόγλου να δηλώνει ότι οι εισφορές που πληρώνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι δίκαιες. Θα έπρεπε η κ. Αχτσιόγλου, ειδικά λόγω της ηλικίας της, να είναι λίγο πιο προσεκτική. Δείχνει ότι δεν νοιάζεται καθόλου για τους συνομήλικούς της που στενάζουν από την υπερφορολόγηση και τις εισφορές».
ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΑΥΤΗ, ΝΑ ΠΑ ΝΑ Γ@ΜΗΘΟΥΝ! Κυρανάκης κατά Αχτσιόγλου: Δεν νοιάζεται καθόλου για τους συνομήλικούς της ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΑΥΤΗ, ΝΑ ΠΑ ΝΑ Γ@ΜΗΘΟΥΝ! Κυρανάκης κατά Αχτσιόγλου: Δεν νοιάζεται καθόλου για τους συνομήλικούς της Reviewed by Dexi Extrem on 17:50 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: