07 Φεβρουαρίου 2017

Η ΝΔ απέσυρε τον Κουμουτσάκο από εκπομπή της ΕΡΤ

Με προσωπική του απόφαση (το λέει μπας και το πιστέψει κι ο ίδιος) ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, γνωστοποίησε ότι δεν θα συμμετάσχει σε πάνελ εκπομπής της ΕΡΤ που θα προβληθεί απόψε δίνοντας συνέχεια στην κόντρα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την κρατική τηλεόραση.
«Προσκεκλημένος απόψε σε εκπομπή της ΕΡΤ, αποφάσισα να μη συμμετάσχω», δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος.

«Η στάση της ΕΡΤ, όπως προκύπτει και από τις σημερινές ανακοινώσεις κατά της Νέας Δημοκρατίας, του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δεν εξασφαλίζει ατμόσφαιρα αντικειμενικής και νηφάλιας συζήτησης». συμπλήρωσε.

«Ειδικά μάλιστα για πολύ σοβαρά θέματα, όπως τα εθνικά μας θέματα, που από τη φύση τους απαιτούν στάση μεγάλης ευθύνης», κατέληξε ο τομεάρχης Εξωτερικών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Λίγη ώρα αργότερα με ανάρτηση στο Twitter ο κ. Κουμουτσάκος διευκρίνισε ότι η απόφασή του να αποσύρει την παρουσία του στην ΕΡΤ είναι καθαρά προσωπική και δεν σχετίζεται με κάποια κεντρική «γραμμή» του κόμματός του.

«Επειδή ακούω διάφορα. Αποσαφηνίζω οτι η μη συμμετοχή μου στην αποψινή εκπομπή της ΕΡΤ είναι προσωπική απόφαση. Δεν υπάρχει εμπάργκο της ΝΔ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε το tweet: