01 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΡΕ ΝΤΟΡΑ! Μπακογιάννη: Κινήσεις με θεατρικό στοιχείο καλό είναι να αποφεύγονται όταν οι Τούρκοι πάνε γυρεύοντας

Όσο πιο πολύ κάνεις τον υπεράνω τόσο αποθρασύνονται οι Μογγόλοι... ιστορικά αποδεδειγμένο είναι

«Θεωρώ ότι η τιμή αποδίδεται επί της ουσίας, αποδίδεται στη Βουλή των Ελλήνων, αποδίδεται όπως οφείλουμε στις οικογένειες των θυμάτων, δεν τους ξεχνάμε ποτέ. Από την άλλη μεριά κινήσεις οι οποίες μπορεί να έχουν ένα θεατρικό στοιχείο καλό είναι να αποφεύγονται κατά τη γνώμη μου σε μία φάση που οι Τούρκοι πάνε γυρεύοντας. Και θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή» σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
«Είμαστε σε μια φάση όπου απαιτείται ψυχραιμία, ενότητα των ελληνικών πολιτικών δυνάμεων, στα εθνικά θέματα είμαστε όλοι ένα, από εκεί και πέρα, γενικώς εικόνες θεατρινίστικες καλό είναι να αποφεύγονται» πρόσθεσε.

«Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή ο κ. Καμμένος έχει όλο το δικαίωμα να ρίξει εκ μέρους μας ένα στεφάνι στη θάλασσα, οφείλει να συνυπολογίσει αυτή την αντίδραση του με όλα αυτά τα παιδιά που σηκώνονται και αναχαιτίζουν κάθε μέρα τους Τούρκους στην περιοχή» επεσήμανε η βουλευτής της ΝΔ ερωτηθείσα για το στεφάνι που έριξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πάνω από τα Ίμια.

Η κ. Μπακογιάννη υποστήριξε ότι η αντίδραση απέναντι στις προκλήσεις των Τούρκων «πρέπει να είναι αντίδραση αποφασιστικότητας και ουσίας. Και η ουσία είναι ότι κινητοποιώ το σύμπαν».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1: