07 Φεβρουαρίου 2017

Κοινωνική εργασία για τον Ντένις Ρόντμαν!

Ο πρώην αστέρας του ΝΒΑ δήλωσε ένοχος και τιμωρήθηκε με τρία χρόνια αναστολή την Δευτέρα στις κατηγορίες ότι οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα σε αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια, αναγκάζοντας ένα αυτοκίνητο να κάνει ελιγμούς προκειμένου να τον αποφύγει και στη συνέχεια να χτυπήσει στο τσιμεντένιο διαχωριστικό.

Ο Ρόντμαν που αγωνιζόμενος στους Ντιτρόιτ Πίστονς και στους Σικάγο Μπουλς κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα του ΝΒΑ, οδηγούσε το αυτοκίνητό του ανάποδα στον διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο 5 το πρωί στις 20 Ιουλίου.

Ο οδηγός του Σεντάν που οδηγούσε σωστά στον συγκεκριμένο αυτοκινητόδρομο, αναγκάστηκε να κάνει ελιγμούς προκειμένου να αποφύγει το SUV του Ρόντμαν με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον τσιμεντένιο τοίχο που χωρίζει την άνοδο και την κάθοδο χωρίς ευτυχώς να πάθει τίποτα σοβαρό.

Ο ίδιος κάλεσε αμέσως το 911 ωστόσο μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί ο Ρόντμαν είχε αποχωρήσει.
Όταν οι αστυνομικοί μίλησαν με τον Ροντμαν ο ίδιος έδωσε ψευδείς πληροφορίες για το ατύχημα, σύμφωνα με τα όσα είπαν οι εισαγγελείς.

Ο Ρόντμαν θα αναγκαστεί να κάνει 30 ώρες κοινωνικής εργασίας, θα αποζημιώσει τον οδηγό που ανάγκασε να χτυπήσει το διαχωριστικό ενώ θα κάνει δωρεά στο «victim witness emergency fund», όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Orange County, Άνα Μπράντλεϊ.