07 Φεβρουαρίου 2017

Σ@ξ με επιβάτες, καταχρήσεις και καβγάδες -Πρώην υπάλληλος κρουαζιερόπλοιου αποκαλύπτει τι συμβαίνει εν πλω

Η δουλειά σε ένα κρουαζιερόπλοιο σε άλλους φαίνεται κουραστική, μιας και πρέπει να εξυπηρετήσουν τόσους επιβάτες και για άλλους διασκεδαστική, με τον Πολ Χιατ, να έρχεται να μας αποκαλύψει τι ακριβώς παίζει μέσα στις θάλασσες.

Ο Πολ δούλεψε για δύο χρόνια ως μέλος του προσωπικού «γυμναστικής και ψυχαγωγίας» σε κρουαζιερόπλοιο της Καραϊβικής, με την πρώτη του δουλειά να είναι γεμάτη εμπειρίες.

«Κοιμήθηκα με πέντε επιβάτες, την ώρα που όλοι κοιμούνται με περισσότερους», λέει στον Independent. Όπως δηλώνει, εκείνες πήγαιναν σε αυτόν, λέγοντας για τα τατουάζ του, τον τσέκαραν στο Facebook και μερικές φορές του έκαναν οι ίδιες προτάσεις.

«Συνέβαινε όλη την ώρα. Μια μέρα ήμουν ο προσωπικός γυμναστής γιόγκα μιας πλούσιας κυρίας, την επόμενη ο τύπος με τα τατουάζ για τις δραστηριότητες στο κατάστρωμα. Δεν περνούσα απαρατήρητος», αναφέρει.

Ο Πολ φαίνεται να μην είχε κανένα ενδοιασμό, μιας και το να κοιμάσαι με επιβάτες είναι αντίθετο με τους κανονισμούς. «Ημουν εκεί για την εμπειρία, όχι για να κάνω καριέρα, οπότε κάθε ευκαιρία που μου δινόταν την άρπαζα», υποστηρίζει, προσθέτοντας πως αυτό κάνουν όλοι οι εργαζόμενοι, που δεν θέλουν να μείνουν για μια ζωή σε αυτή τη δουλειά. Ο 26χρονος δεν έκανε μόνο σεξ με επιβάτες, αλλά έπαιρνε ουσίες στα λιμάνια και τις έφερνε στο πλοίο.

Πέρα, όμως, από την ξέφρενη ζωή και τις καταχρήσεις, ο Πολ ως μέλος πληρώματος κρουαζιερόπλοιου είχε να αντιμετωπίσει και τον θάνατο. Όπως λέει, είναι σύνηθες να πεθαίνουν άνθρωποι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και όχι από ατυχήματα, μιας και το να πέσει κάποιος στη θάλασσα είναι σπάνιο και δεν του έχει τύχει. Από την άλλη, όμως, αναφέρει πως πολλοί ετοιμοθάνατοι πηγαίνουν στο πλοίο, καθώς θέλουν κάποιον να τους περιποιείται.

Ολα τα πλοία έχουν νεκροτομείο, όπου τα σώματα διατηρούνται μέχρι το επόμενο λιμάνι. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο «ειδικό» δωμάτιο, καθώς υπάρχει ακόμα και χώρος κράτησης.

«Επιβάτες συλλαμβάνονται όλη την ώρα από την ασφάλεια του πλοίου, καθώς δημιουργούνται συχνά καυγάδες. Μερικά από τα πλοία έχουν χωρητικότητα 4.000 επισκεπτών. Δεν μπορείς να έχει τόσους ανθρώπους μέσα σε έναν περιορισμένο χώρο και να μην περιμένεις εντάσεις», λέει.