ΣΤΑΥΡΟ, ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ! Αμυράς (Ποτάμι): Ο Μητσοτάκης θα είναι χίλιες φορές καλύτερος από τον Τσίπρα

«Η τακτική των «καθυστερήσεων» που έχει υιοθετήσει η κυβέρνηση ένωσε τους δανειστές ανεβάζοντας τον λογαριασμό για τους πολίτες», τονίζει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς και προσθέτει ότι «εάν τελικώς ο κ. Τσίπρας φτάσει σε συμφωνία, εμείς δεν πρόκειται να ψηφίσουμε τα μέτρα».

Αναφερόμενος στις αποχωρήσεις βουλευτών από το Ποτάμι σημειώνει ότι «ο κόσμος που μάς ψήφισε το 2015 ζητά καθαρή μεταρρυθμιστική πολιτική από εμάς χωρίς προσωπικές ατζέντες από κανέναν».

Δηλώνει ότι «καμία απολύτως συνεργασία δεν μπορεί να γίνει με μία κυβέρνηση που έχει υιοθετήσει όλες τις κακές πρακτικές της Μεταπολίτευσης, προκάλεσε τεράστια οικονομική ζημιά στη χώρα με τις μαγκιές του 2015 και την τωρινή ιδιότυπη ακυβερνησία, κομματικοποίησε το κράτος και κρατικοποίησε το κόμμα».

Ο Γιώργος Αμυράς υποστηρίζει ότι «ο Μητσοτάκης θα είναι χίλιες φορές καλύτερος από τον Τσίπρα» και αποκαλύπτει ότι τον ενδιαφέρει ο Δήμος Αθηναίων εκτιμώντας ότι «η Αθήνα αδικείται και από τον δήμαρχό της και από τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν περαστικοί και κάτοικοι».
ΣΤΑΥΡΟ, ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ! Αμυράς (Ποτάμι): Ο Μητσοτάκης θα είναι χίλιες φορές καλύτερος από τον Τσίπρα ΣΤΑΥΡΟ, ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ! Αμυράς (Ποτάμι): Ο Μητσοτάκης θα είναι χίλιες φορές καλύτερος από τον Τσίπρα Reviewed by Dexi Extrem on 11:26 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: