07 Φεβρουαρίου 2017

Ουγγαρία: Χωριό απαγορεύει δια νόμου μουσουλμανικές προσευχές και δημόσια φιλιά μεταξύ γκέι!

Προκειμένου να προσελκύσει μάλιστα λευκούς Ευρωπαίους, ο δήμαρχος προσέλαβε άνδρες ασφαλείας που πραγματοποιούν περιπολίες όλο το 24ωρο

Ένα χωριό στην Ουγγαρία στοχεύει να δημιουργήσει μια «ουτοπία λευκών Ευρωπαίων», που απεχθάνονται τις πολυπολιτισμικές κοινωνίες, και κήρυξε τον πόλεμο στον μουσουλμανικό πολιτισμό.

Στο Ασοτχάλομ, απαγορεύονται με νόμο οι χιτζάμπ, οι μουσουλμανικές προσευχές, αλλά και η εκδήλωση συναισθημάτων αγάπης και τρυφερότητας μεταξύ ομοφυλόφιλων σε δημόσια θέα.

«Κυρίως καλοδεχόμαστε ανθρώπους από τη δυτική Ευρώπη, ανθρώπους που δεν θέλουν να ζουν σε πολυπολιτισμικές κοινωνίες και όχι Μουσουλμάνους» δηλώνει ο Λάζλο Τροκζκάι, δήμαρχος του χωριού στο BBC.

Σημειώνει, δε, ότι είναι πολύ σημαντικό για τους κατοίκους του Ασοτχάλομ να διατηρήσουν τις παραδόσεις τους. «Εάν κατέφθανε εδώ πλήθος Μουσουλμάνων δεν θα μπορούσαν να ενσωματωθούν στην χριστιανική κοινότητα. Θα ήθελα η Ευρώπη να ανήκει στους Ευρωπαίους, η Ασία στους Ασιάτες και η Αφρική στους Αφρικανούς. Τόσο απλά».

Στο χωριό σκοπεύουν επίσης να απαγορεύσουν το χτίσιμο τεμένους, παρότι ζουν στην κοινότητα δύο Μουσουλμάνοι, οι οποίοι δεν θέλησαν να μιλήσουν στο BBC υπό τον φόβο ότι θα προκαλέσουν την οργή των συντοπιτών τους.

Προκειμένου να προσελκύσει μάλιστα λευκούς Ευρωπαίους, ο δήμαρχος προσέλαβε άνδρες ασφαλείας που πραγματοποιούν περιπολίες όλο το 24ωρο.
Η προσφυγική κρίση συνέβαλε στην άνοδο των αντιμεταναστευτικών συναισθημάτων σε πολλές περιοχές της Ευρώπης και η Ουγγαρία δεν αποτελεί εξαίρεση. Στην κορύφωση της κρίσης, περίπου 10.000 άνθρωποι περνούσαν καθημερινά στην χώρα από τα σύνορα με τη Σερβία.