11 Φεβρουαρίου 2017

ΝΔ για την ομιλία Τσίπρα: Επιτίθεται στους δανειστές για να δώσει άλλοθι στους βουλευτές του να ψηφίσουν μέτρα

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει το μοναδικό ταλέντο να αντιπολιτεύεται τον εαυτό του, σχολίασε η Νέα Δημοκρατία, μετά από την ομιλία του πρωθυπουργού στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, η ΝΔ σχολίασε ότι ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε στους «κακούς δανειστές» και την αντιπολίτευση, για να δώσει άλλοθι στους βουλευτές του να ψηφίσουν τα μέτρα.

«Παραδέχεται ότι θα υπογράψει τα σκληρά μέτρα λιτότητας που ο ίδιος προκάλεσε με την ανικανότητα και την αποτυχία του. Ταυτόχρονα επιτίθεται στους ''κακούς δανειστές'' και στην Αντιπολίτευση, για να δώσει άλλοθι στους βουλευτές του να τα ψηφίσουν. Την ίδια στιγμή, η πραγματική οικονομία βουλιάζει στην αβεβαιότητα και τα σενάρια του Grexit επανέρχονται. Και όλα αυτά, για να σκηνοθετήσει ο κ. Τσίπρας  άλλη μια κυβίστηση ... μετά τη δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση για την οποία έχει την αποκλειστική ευθύνη», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η ΝΔ απάντησε και στα όσα είπε ο πρωθυπουργός, για την επικείμενη επίσκεψη του προέδρου του κόμματος στη Γερμανία.

«Οσο για το ταξίδι του κ. Μητσοτάκη στη Γερμανία, να μην ανησυχεί ο κ. Τσίπρας. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό φοράει πάντα τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Και αυτή είναι γαλανόλευκη, χωρίς ροζ αποχρώσεις», ανέφερε σχετικά η ανακοίνωση.