14 Φεβρουαρίου 2017

Το «ευχαριστώ» της Μελάνια στη «συνήγορό» της Έμιλι Ρατακόφσκι για τις γυμνές φωτογραφίες

Μια υπόκλιση σε όλες τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο που υψώνουν τη φωνή τους, έγραψε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ στο λογαριασμό της στο TwitterΜε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ευχαρίστησε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ το μοντέλο Έμιλι Ρατακόφσκι για τη στήριξη που της παρείχε σχετικά με τις γυμνές φωτογραφίες του παρελθόντος.

Μια υπόκλιση σε όλες τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο που υψώνουν τη φωνή τους, αντιστέκονται και στηρίζουν τις άλλες γυναίκες, έγραψε η σύζυγός του Ντόναλντ Τραμπ κάνοντας tag το 25χρονο μοντέλο.


Η Ρατακόφσκι έγινε πυρ και μανία με δημοσιογράφο των New York Times, ο οποίος - όπως η ίδια καταγγέλλει - αποκάλεσε την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ «πόρνη» σε εκδήλωση το Σαββατοκύριακο.

Χωρίς να αποκαλύπτει το όνομα του δημοσιογράφου αλλά και το πού ακριβώς έλαβε χώρα το περιστατικό, η 25χρονη καλλονή έσπευσε να υπερασπιστεί τη Melania Trump στο Twitter, λέγοντας ότι οι γυμνές φωτογραφήσεις της και το σεξουαλικό παρελθόν της δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρουν κανέναν.

«Κάθισα δίπλα σε έναν δημοσιογράφο των NYT εχθές βράδυ και μου είπε ότι "Η Μελάνια είναι πόρνη". Όποια κι αν είναι τα πολιτικά σου πιστεύω, είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε αυτή τη συμπεριφορά ως slut-shaming (το κοινωνικό στίγμα που αποδίδεται σε γυναίκες λόγω της αντισυμβατικής διαχείρισης της σεξουαλικότητάς τους). Δεν με νοιάζουν οι γυμνές της φωτογραφήσεις ούτε το σεξουαλικό της ιστορική και δεν θα έπρεπε να νοιάζουν κανέναν», έγραψε στο Twitter η Ρατακόφσκι, για να καταλήξει ότι «οι επιθέσεις με βάση το φύλο είναι αηδιαστικές, σεξιστικές μαλ...ες».