Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Ιεράπετρα: Παραιτήθηκε ο συνήγορος του δασκάλου που ασελγούσε σε μικρά παιδιά

Ο διορισμένος δικηγόρος δήλωσε παραίτηση λόγω διάστασης απόψεων με τον κατηγορούμενο σε σχέση με την υπερασπιστική γραμμή

Με την παραίτηση του συνηγόρου υπεράσπισης ξεκίνησε η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση του 58χρονου δάσκαλου από την Ιεράπετρα που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε συνολικά 14 μικρούς μαθητές και μαθήτριες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο διορισμένος δικηγόρος δήλωσε παραίτηση λόγω διάστασης απόψεων με τον κατηγορούμενο σε σχέση με την υπερασπιστική γραμμή. Το δικαστήριο διέκοψε για μια ώρα προκειμένου να του διοριστεί άλλος δικηγόρος.

Ο νέος δικηγόρος που διορίστηκε ζήτησε διακοπή για να μελετήσει την ογκώδη δικογραφία. Από την πολιτική αγωγή υποβλήθηκε αίτημα για κεκλεισμένων των θυρών εκδίκαση της υπόθεσης.

Τελικά η δίκη διακόπηκε για τις 3 Μαρτίου.  Η έδρα επιφυλάχθηκε ως προς το αίτημα να γίνει η δίκη κεκλεισμένων των θυρών. Η εισαγγελέας έδρας πρότεινε να είναι κλειστή η συνεδρίαση μέχρι και το στάδιο της απολογίας.

Ο 58χρονος δάσκαλος κατηγορείται ότι από τον Οκτώβριο του 2015 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2016 εντός του σχολικού χώρου, σε σχολικές εκδρομές και σε κατ΄ιδίαν μαθήματα προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος μικρών μαθητών.

Πηγή: Cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου